Managementul Firmei SC Mundo SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S.C. Mundo.SRLeste o firmă a căreiprincipală afacere este în sectorul terţiar (servicii) respectivun restaurant. Acesta este deschis înoraşulIaşişioferăservicii de o calitate deosebită spre deosebire de cele ale restaurantelor concurente. La atmosfera restaurantului, unul din punctele de atracţie este design-ul interior ,distingându-se prin mobilierul deosebit şi modul de decorare.

Sloganul firmei este “La noi călătoreştiîntoată lumea cu ajutorul gustului”, iar la evenimentele organizate pentru angajaţi, membrii lor de familie, principalii parteneri de afaceri sunt membrii comunităţii, nelipsit este imnul restaurantului:

“La noi mâncarea-i ceamaibună,

Toţigătim cu voiebună.

De la patron până la client,

Vorbim de “Mundo” permanent.

Aici mâncarea – i ceamaibună

Şi e mereu la îndemână.

Venim şiacasă de vă servim,

Servicii de calitate oferim.”

Deasemenea, restaurantul organizează evenimente la cerere, cum ar fi : botezuri, nunţi , aniversări , banchete pentru copii

Forma juridical aleasă este “SRL” , deoarece a fost considerată cea maipotrivită din următoarele motive:

- Răspunderelimitată a asociaţilor;

- Capitalul social al firmei este distinct de cel al asociaţilor;

- Formularesimplă la constituire;

- Capital social redus.

Activitatea societăţiiesteîn sectorul terţiarrespectiv servicii, concretizat înexistenţa unui restaurant cu specific naţionalşiinternaţional.

Meniuleste format din mâncărurişibăuturi deosebite, cu specific naţional sau aparţinândbucătărieiinternaţionale, clienţiiavând de ales dintr-o gamălargă de preparate. Restaurantul este renumit pentru politica strictă de asigurare a calităţii serviciilor sale, făcânddin aceasta un avantajconcurenţial.

Capitalul care a fost necesar înfiinţării afacerii e de 435.000 RON constituind cheltuielile de lansare, costul utilajelor, a echipamentelor, a mobilierului şimijlocului de transport şi cheltuielile previzionate pentru prima lună de desfăşurare a activităţii.

Societatea şi-a început activitatea ca un restaurant mic cu specific naţional.În timp, datorită cererii mari, s-a extins, abordândşizona de gastronomieinternaţională.

În anul 2010 restaurantul a fost înfiinţat, din luna iunie a fost deschis pentru clienţi. În ceea ce priveste activitatea restaurantului, în primul an firma oferea servicii numai în incinta restaurantului. În anul 2011, datoritã cererii mari pentru serviciile prestate de restaurant, firma include în oferta sa de servicii şi serviciile de catering, de livrare a produselor comandate la domiciliul clienţilor sau la biroul acestora. A fost totuşipuţin dificil la început,dar cererea pentru acest serviciu a crescut semnificativ, după o campanie promoţională de 3 luni. În prezent, acest serviciu asigurã firmei circa 25% din cifra de afaceri lunarã a restaurantului.

Restaurantul Mundo are o vastăexperienţapractică ,în cei 2 ani de când este deschis a reuşitsăcolecţioneze numeroase diplome obţinute la diverse concursuri gastronomice unde a participat bucătarul- şef. Toate acestea sunt amplasate pe peretele restaurantului pentru a asigura clienţii de calitatea şi profesionalismul angajaţilor. Deasemenea, şiospătarii au o vastăexperienţă, reuşindsăsatisfacă toate cerinţeleclienţilor cu maximă precizie.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Managementul Firmei SC Mundo SRL.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
2 863 cuvinte
Nr caractere:
15 646 caractere
Marime:
25.72KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!