Gândire anticipativă

Previzualizare referat:

Extras din referat:

"O gama completa de servicii si produse de calitate la un pret mic si cu un efort minim din partea clientului."

Prezentarea firmei

COM BETON este numele uneia dintre cele mai mari firme care ofera servicii complete in constructii din tara. Societatea a luat fiinta in anul 1994 si este una din firmele membre a Grupului de Firme Pieta.Initial,acesta a fost proprietate a statului si se numea SC Preboc SA. Ulterior, a fost privatizata si denumirea a fost schimbata in SC COM BETON SA.

Dar schimbarea denumirii nu a fost decit un pas neinsemnat pe linga schimbarile majore petrecute la Combeton dupa privatizare. Pe cind se afla in proprietatea statului, firma avea o cifra de afaceri de circa 60 milioane lei lunar, pentru ca acum sa ajunga la o medie a veniturilor de peste un miliard lei(ROL)/luna, cu o rata de profitabilitate de 10 procente. Firma traia numai din vinzarea activelor. Actuala conducere a luat decizia investirii a doua miliarde lei(ROL) in utilaje,mijloace de transport si modernizarea cladirilor ,fapt ce a permis reintrarea pe piata a firmei.

In anul 2001,firma si-a deschis o noua balastiera pe raul Moldova ,ceea ce va asigura o parte din materia prima necesara la preturi convenabile si a achizitionat betoniere, facand ,astfel,investitii in valoare de 4 miliarde lei(ROL).

Pentru a oferi dovada calitatii produselor sale, firma a introdus certificatele ISO 9002 si AFER (certificat de atestare emis furnizorilor de Ministerul Transporturilor ).

In ideaa cresterii calitatii servicilor oferite,societatea a achizitionat o statie ecologica de betoane complet automatozata dotata cu sistem de reciclare a deseurilor,pentru a satisface cerintele clientilor si de a-i atrage pe altii.

In 2006 s-a desfasurat un proiect de modernizare a parcului de utilaje si a infrastructurii firmei, diversificarea activitatilor, amenajarea unor spatii expozitionale si de prestari sevicii in cladirea fostei cantine Terom Iasi, Blocuri de locunte P+7-8 etaje cu spatii comerciale pe doua nivele,hotel de 3*. locuri de joaca pentru copii,spatii verzi,parcaje in strada Diminetii nr. 32.

Activitatea de baza a societatii consta in fabricarea de betoane

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Gandire Anticipativa.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 909 cuvinte
Nr caractere:
10 588 caractere
Marime:
22.91KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
firma, resurse, organizare
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!