Previzualizare referat:

Extras din referat:

B-Org este un sistem integrat pentru managementul resurselor firmei care ofera persoanelor implicate in procesul decizional, in timp real, informatia de care acestia au nevoie pentru a lua decizii optime in vederea cresterii profitului companiei si a eficientei acesteia.

De asemenea, informatia este protejata de accesul neautorizat, aceasta impreuna cu sistemul automat de back-up oferind integritatea informatiei.

Solutia B-Org rezolva necesitatile firmelor pentru care utilizarea unei aplicatii de tip non-client-server ar fi o solutie riscanta din punct de vedere al securitatii datelor, stabilitatii aplicatiei si vitezei de calcul. De asemenea, aceasta aplicatie are dezvoltat un modul de tip "multipunct" care permite facturarea si transferul datelor intre sediul central al firmei si punctele de lucru aflate la distanta functie pe care o aplicatie de tip non-client-server nu ar putea sa o indeplineasca.

Sistemul integrat B-Org este o aplicatie client-server bazata pe tehnologia Microsoft SQL Server, deci construita cu cele mai noi tehnologii si instrumente de dezvoltare. Acestea fac din B-Org o aplicatie usor de folosit si foarte flexibila, pe de alta parte, va protejeaza pe viitor investitia in aceasta aplicatie.

Aplicatia dispune de multe module integrate care pot fi folosite impreuna sau separat, in functie de activitatea companiei si de necesitatile acesteia. In aceasta structura, aplicatia ofera acces simultan la bazele de date pentru compartimente diferite ale companiei. De asemenea, permite transferul automat al informatiei intre departamentele companiei ceea ce duce la cresterea calitatii comunicatiei intre departamente si a eficientei acestora.

Misiunea B-Org este aceea de a ajuta companiile sa fie organizate (to Be ORGanized) si sa creasca eficienta in cadrul activitatii lor, ajutandu-i pe conducatorii acesteia sa se concentreze asupra avantajului esential din piata prezenta: anume, a intelege necesitatile clientului.

FACILITATI OFERITE

Sistemul integrat B-ORG este dezvoltat in tehnologie de ultima ora client-server, avand arhitectura de tip n-tier, bazata pe SQL Server. Beneficiile pe care le aduce cu sine o astfel de tehnologie sunt:

a) gestionarea unui volum foarte mare de date pe o perioada lunga de timp si obtinerea de rapoarte si situatii pe baza acestora;

b) accesul si operarea simultana de catre un numar mare de utilizatori, fara aparitia blocarilor, ceea ce asigura integritatea datelor si a tranzactiilor;

c) securitatea datelor si protejarea sistemului la acces neautorizat;

d) protejarea datelor in timp prin proceduri automatizate de salvare si restaurare;

e) investitie sigura, de lunga durata, prin deschiderea spre imbunatatiri si modernizari si

f) independenta fata de modificarile tehnologice ale echipamentelor hardware

ADMINISTRAREA DATELOR

Securitatea si confidentialitatea datelor, cu sistemul informatic B-Org, este asigurata prin drepturile acordate utilizatorilor in functie de rolurile lor, la nivel de documente, rapoarte, baza de date.

Corectitudinea si consistenta datelor si coerenta proceselor din activitatea firmei sunt asigurate prin mecanisme de validare a documentelor.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • B-Org.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 354 cuvinte
Nr caractere:
8 113 caractere
Marime:
12.41KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
firma, manageri, informatie
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!