Analiza organizațională la Forever Living Products

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Impreună

Forever Living Products International a fost fondată în anul 1978, în Arizona, SUA. În cei peste 30 de ani de activitate, comapania s-a extins în peste 140 de ţări din întreaga lume: vânzările anuale au depăşit în 2009, 2.5 miliarde USD , iar în 2010 au înregistrat o creştere de 4.5%.

Din 1978, Forever Living Products fabrica produse de cea mai înaltă calitate care să satisfacă cerinţele de sănătate şi frumuseţe în continuă creştere ale generaţiei Baby Boomers. Calitatea şi accesibilitatea produselor FLP au fost solid confirmate în decursul anilor. Cu produse verificate şi un sistem de marketing atractiv şi cererea de piaţă în continuă creştere, imaginează-ţi ce oportunitate ţi se poate deschide! Noi te incurajăm să profiţi de ea şi să te implici! Poţi obţine beneficii financiare însemnate pentru tine şi familia ta mulţi ani de acum înainte!

Forever Living Products şi companiile afiliate sunt lideri mondiali în domeniul produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe baza de Aloe vera, precum şi cei mai mari producători de produse apicole din lume.

Gama Forever numără , în prezent, peste 180 de produse şi se îmbogăţeşte an de an. Produsele Forever Living se grupează în următoarele categorii:

=Băuturi nutritive pe baza de Aloe vera- Bucuraţi-vă de binefacerile furnizate de Aloe vera sub forma celor patru variante de gel proaspăt, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits'n Peaches şi Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul de Aloe vera, care constituie un supliment preţios al unei diete sănătoase. Consumaţi zilnic una din aceste băuturi pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezenţi în dieta dumneavoastră şi pentru a avea un mod de viaţă sănătos.

=Suplimente alimentare - Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. Datorită metodelor aplicate azi în agricultură, care sărăcesc solul de substanţe minerale naturale, nu mai putem avea siguranţa că produsele agricole ne asigură vitaminele şi mineralele esenţiale de care organismul are nevoie. Tot mai mulţi oameni recurg la suplimente nutritive, ca un mijloc de a-şi acoperi necesarul de astfel de nutritivi vitali, pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii. Produsele noastre nutritive sunt făcute din cele mai bune ingrediente, cultivate sau obţinute din cele mai bune surse şi produse cu cele mai avansate tehnologii. Fiecare produs îşi menţine valoarea nutritivă, oferind atît sănătate, cât şi linişte lăuntrică, precum Forever Calcium, Forever Pro6, Arctic-Sea Super Omega 3, Nature Min şi altele.

=Produse pentru controlul greutăţii corporale - Astăzi, din ce în ce mai mulţi oameni devin conştienţi de greutatea lor corporală şi duc într-adevăr o viaţă echilibrată. Cum consideraţi că ar trebui să fie alimentaţia ideală? Ar trebui să fie gustoasă, usor masticabilă, să acopere nevoile energetice ale organismului, şi, evident, să fie hipocalorică, pentru a nu ne îngrăşa. Veşti bune! Gama noastră de produse pentru controlul greutăţii corporale vă stă la dispoziţie pentru a reuşi, şi chiar mai mult. Permiteţi produselor Forever Garcinia Plus, Forever Fast Break Energy Bar şi Forever Lite să vă ajute la îndeplinirea ţelului!

=Produse apicole - Forever Living Products vă oferă o gamă remarcabilă de produse apicole naturale 100%. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiuni deşertice înalte din Arizona, acolo unde nu există pesticide şi poluanţi. Se folosesc echipamente moderne, patentate, pentru colectarea şi conservarea produselor în condiţii identice cu cele create de natură. Toate produsele apicole Forever - mierea, lăptisorul de matcă, polenul de albine şi propolisul - sunt naturale, cu valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, aşa cum numai albinele ştiu să le prepare.

=Produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului - Pielea reprezintă bariera de apărare a organismului, care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu şi agenţii poluanţi, de aceea merită îngrijire atentă, protecţie corespunzătoare şi consolidarea mecanismelor sale de apărare.

Aloe vera - remediu natural, folosit în mod tradiţional pentru efectul său calmant şi decongestionant asupra pielii - constituie un factor ideal de apărare cutanată.

=Produse pentru îngrijire şi igiena personală - Forever Living Products a combinat toate efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera şi ale altor ingredienţi valoroşi, de cea mai bună calitate, pentru a oferi consumatorilor o linie de produse pentru igienă şi îngrijire personală, cum nu mai există alta. Aceste produse - emulsii, geluri, loţiuni, şampoane, săpunuri lichide etc. - vor aduce numai satisfacţii celor care - folosindu-le - vor simţi o reală învăluire cu gel stabilizat de Aloe vera!

=Gama de machiaj Sonya Colour Collection - singura colecţie de machiaj din lume pe baza de Aloe vera - care “face pielea să se simtă tot atât de bine precum o face să arate", asigură concomitent efect de îngrijire şi de make-up.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Organizationala la Forever Living Products.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
2 501 cuvinte
Nr caractere:
12 677 caractere
Marime:
57.93KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!