Rolul Lui Hitler În Planul Instaurării Noii Ordini Mondiale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Acest articol abordeaza rolul pe care l-a jucat Adolf Hitler in marele Plan al Noii Ordini Mondiale si invataturile oculte primite de Hitler de la Meister Dietrech Eckhart. Aceste informatii sunt de o importanta cruciala in intelegerea Noii Ordini Mondiale care se urmareste a fi instaurata, deoarece, din toate punctele de vedere, Hitler a reprezentat imaginea perfecta a Anticristului epocii New Age care urma sa vina. Cu alte cuvinte, Anticristul anuntat de Biblie va semana perfect cu Hitler, si va domni in acelasi mod, indeplinind aceleasi scopuri malefice impotriva oamenilor.

Inainte de a porni mai departe in derularea informatiilor, este indicat sa ne reamintim cateva profetii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 Si cand sfarsitul va fi aproape (sfarsitul veacurilor) se va ridica un rege cu chip fioros si care va avea stiinta celor intunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorata: si el va distruge prin metode oculte, si isi va spori influenta prin diverse practici, si ii va distruge pe cei drepti si credinciosi. Si, de asemenea, prin domnia sa va face sa prospere stiinta (magiei negre sau vrajitoriei) sub obladuirea lui; si se va proslavi pe sine insusi si fara lupta directa ii va distruge pe multi Aceasta este o descriere a Anticristului care va domni in veacurile de pe urma. Majoritatea celor care citesc acest pasaj nu au nici cea mai mica idee despre faptul ca aici se face referire la vrajitorie. Un rege cu chip fioros este un mod foarte adecvat de a-l descrie pe Adolf Hitler sau pe oricare vrajitor. Fara-ndoiala, Hitler a practicat magia neagra, iar in cea mai mare parte din demonstratiile lui oratorice publice a facut uz de diverse metode active de magie neagra.

Stiinta lucrurilor intunecate inseamna de fapt, in limba in care a fost scris textul initial, magie neagra si vrajitorie. In urmatoarea fraza se spune ca va face sa prospere stiinta (mestesugul) sub propria obladuire. Acest cuvant se refera, din nou, in mod evident la vrajitorie. Pentru a verifica daca termenul stiinta se refera in acest caz la magie sau vrajitorie este suficient sa intram intr-o librarie occidentala unde se vand carti din curentul New Age sau satanist si sa rasfoim cateva publicatii. Magicienii sau satanistii se refera la practicile lor malefice prin cuvantul stiinta (sau mestesug). Astfel, putem concluziona ca acest pasaj biblic prevesteste clar ca Anticristul va fi un adept practicant experimentat in magia neagra.

2. Daniel 11: 37-38 El nici nu-l va preamari pe Dumnezeul stramosilor sai, nici nu va avea dorinta pentru femei, nici nu se va inchina nici unui Zeu: caci se va proslavi si adula pe sine insusi mai presus de orice Anticristul nu-l va iubi pe Dumnezeul stramosilor sai. Cu alte cuvinte, el va practica o religie care nu este izvorata din Scripturile ebraice, din Vechiul Testament. Anticristul nu va avea dorinta pentru femei. Invatatii si ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Rolul Lui Hitler In Planul Instaurarii Noii Ordini Mondiale
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
2 835 cuvinte
Nr caractere:
13 479 caractere
Marime:
11.76KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Istorie
Predat:
la gimnaziu
Sus!