Sisteme informatice și informaționale dintr-o firmă

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Resurse Informatice si de Comunicatii (RIC): toate dispozitivele de tiparire/imprimare, dispozitive de afisare, unitati de stocare, si toate activitatile asociate calculatorului care implica utilizarea oricarui dispozitiv capabil sa receptioneze email, sa navigheze pe site-uri de Web, cu alte cuvinte, capabil sa transmita, stocheze, administreze date electronice, incluzand: servere, calculatoare personale, calculatoare de buzunar, sisteme de procesare distribuita, resurse de telecomunicatii, medii de retea, telefoane, faxuri, imprimante si alte accesorii. La acestea se adauga procedurile, echipamentul, facilitatile, programele si datele care sunt proiectate, construite, puse in functiune (operationale) si mentinute pentru a crea, colecta, inregistra, procesa, stoca, primi, afisa si transmite informatia.

In organizatia noastra informatiile sunt clasificate astfel:

- Publice.Aceste sunt informatii accesibile oricarui utilizator de interiorul sau exteriorul firmei.Divulgarea,utilizarea neautorizata sau distrugerea acestora nu produce efecte asupra firmei sau aceste efecte sunt nesemnificative. Exemplu: informatiile cu scop publicitar.

- Interne.Aceste informatii sunt accesibile persoanelor din cadrul organizatiei,fara a aduce prejudicii. Exemplu: toate informatiile referitoare la contracte,la produsele obtinute si la materialele folosite pentru obtinerea acestora,la informatile despre clienti precum si rapoartele.

Directorul firmei se intereseaza in mod direct de schitele facute de inginerii din sectia de proiectare,de buna realizare a produselor finite

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sisteme Informatice ai Informationale dintr-o Firma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 089 cuvinte
Nr caractere:
6 539 caractere
Marime:
14.16KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Inteligența Artificială
Tag-uri:
tehnologie, informatii, organizatii
Predat:
la facultate
Materie:
Inteligența Artificială
Sus!