Windows Media Player

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Media Player Classic este o versiune imbunatita a Windows Media Player 6.4, dar ofera in plus posibilitatea de a viziona DVD-uri. Desi foarte simplist, e unul dintre cele mai bune DVD player-e. Si ca simplu video player a fost imbunatatit, oferind posibilitatea de a modifica filtrele video.

In comunitatea media si de divertisment, Windows Media schimba deja modurile in care este distribuita muzica, sunt create filmele sau sunt descoperite noile talente - fie prin servicii de abonare la muzica, prin cotidiene online sau prin prezenta pe Internet a esantioanelor. Capabilitatile surround 5.1 si cele pentru video de inalta definitie ale Windows Media Audio and Video 9 Series ofera artistilor si producatorilor mijloacele eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a-si populariza creatiile atat pe Internet cat si in salile de spectacol.

Windows Media 9 Series este rezultatul unui efort de cercetare si dezvoltare desfasurat de-a lungul a mai multor ani de zile, efort investit in crearea celei mai facile platforme end-to-end pentru continut media digital, servicii si solutii.In aceasta seara vom celebra, impreuna cu invitatii nostri, lansarea unui software ce va marca noul val in experienta media digitala.

Prin tehnologia Windows Media 9 Series Fast Streaming, site-urile Web si serviciile cu abonare pot oferi clientilor posibilitatea de a naviga prin continutul audio sau video la fel de usor cum ar face-o pe canalele propriilor televizoare. In plus, Windows Media Audio and Video 9 Series poate reduce cu 20 de procente sau chiar mai bine costurile asociate latimii de banda. Scalabilitatea imbunatatita a serverelor aduce cu sine dublarea numarului de utilizatori ce pot fi serviti folosind acelasi hardware.

Windows Media Player 9 Series ofera consumatorilor modalitati mai rapide si mai flexibile pentru a se bucura de continutul digital. Cu noile facilitati Smart Jukebox, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar si pentru cele mai largi colectii. Cu integrarea accesului la serviciile populare cu abonament, va fi mult mai usor pentru consumatori sa descopere si sa se bucure de continut, putand alege dintr-o gama foarte larga disponibila. Au fost imbunatatite facilitatile integrate pentru inscriptionarea de CD-uri. Windows Media Player 9 Series suporta acum peste 170 de dispozitive, de la playere DVD, playere portabile si sisteme audio pentru autovehicule pana la dispozitivele Pocket PC, telefoanele mobile si receptoarele audio digitale.

Ca platforma pentru corporatii, Windows Media 9 Series se scaleaza vertical pentru a reduce costurile de transmitere si orizontal pentru a ajunge la cat mai multi angajati, facilitand comunicarea sau pregatirea profesionala prin utilizarea digital media. Pentru producatorii de hardware si dezvoltatorii de software, Windows Media 9 Series inseamna noi oportunitati de a integra facilitati audio si video in produsele lor, de a dezvolta servicii si solutii digital media puternice pe fundatia Windows Media 9 Series.

Impreuna au demonstrat audientei modurile in care Windows Media 9 Series poate transforma continutul si utilizarea mediei digitale, fie ca e vorba de consumatorii de divertisment, creatia artistica sau comunicarea de business.

Windows Media 9 Series include mai multe componente cheie menite sa asigure capabilitati digital media de exceptie.

Bibliografie:

www.download.kappa.ro

www.microsoft.com

www.wikipedia.org

www.roportal.ro

www.softpedia.com

www.studentclub.ro

www.chip.ro

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Windows Media Player.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 676 cuvinte
Nr caractere:
8 826 caractere
Marime:
14.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
Windows Media Player, windows, media library
Predat:
la liceu
Sus!