Salvarea unui document nou și căutarea unui text în Word

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Odata cu crearea unui nou document in Word, acesta este salvat temporar, in memoria calculatorului, sub forma de Documentn unde n este un numar care creste cu 1 odata cu fiecare document nedenumit. Word nu tine minte documentul decit pina inchidem programul sau calculatorul. Pentru a salva un document, in asa fel incit il putem redeschide ulterior trebuie sa ii atribuim o denumire si sa-l salvam pe disc. In continuare voi prezenta citiva dintre pasii care trebui sa stea la baza salvarii unui document: clic pe File, Save sau pe butonul Save de pe bara cu instrumente standard, pe ecran va aparea caseta de dialog Save As in caseta de text File Name se va scrie numele pe care trebuie sa-l atribuim fisierului cu documentul respectiv. Acest nume poate avea pina la 255 de caractere si este de recomandat sa fie ales un nume sugestiv care poate fi retinuta cu usurinta analogia daca dorim sa salvam documentul in alt dosar sau pe alta unitate de disc trebuie executat clic pe sageata orientata in jos Save In unde selectam un alt dosar si/sau o alta unitate de disc executam clic pe Save. Documentul va fi salvat pe disc, iar denumirea pe care I-am atribuit-o acestuia va aparea pe bara de titlu.

masura ce se inainteaza cu lucrul, pentru a minimiza riscul pierderii datelor in cazul unei intreruperi a alimentarii cu energie sau a unei alte probleme de sistem. Dupa ce documentul a fost denumit, putem foarte simplu sa salvam versiunea curenta prin apasarea File, Save sau prin executarea de clic pe butonul Save de pe bara cu instrumente standard sau prin apasarea tastelor Ctrl+S. Word va salva automat documentul cu denumirea curenta, fara sa mai fie deschisa vreo caseta de dialog.

Dupa ce un document a fost denumit putem dupa caz sa pastram vechea versiune a documentului intr-un mod usor, simplu si elegant prin schimbarea denumirii. Pentru a schimba denumirea unui document se efectueaza urmatorii pasi: clic pe File, Save As. Pe ecran apare caseta de dialog Save As, care prezinta denumirea curenta a documentului in caseta de text File Name in caseta File Name se schimba denumirea fisierului introducindu-se noua denumire optional se selecteaza un alt dosar in caseta cu lista Save In pentru a salva documentul in alt dosar se executa clic pe Save, iar Word va salva documentul sub noua sa denumire.

De asemenea se poate schimba formatul in care a fost salvat fisierul, selectind un alt format din lista derulanta Save As Type. Acest lucru se face in cazul in care fisierul trebuie dat cuiva care lucreaza cu o alta versiune a aplicatiei Word sau alt program de procesare de texte.

Orice document Word are un set de caracteristici care ofera informatii despre acesta. Anumite caracteristici contin informatii de sinteza care sunt introduse de catre utilizator, in timp ce altele sunt informatii generate in mod automat de Word. Pentru ca aceste informatii sa fie vizualizate, sau pentru a se putea introduce alte noi se fac urmatorii pasi: ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Salvarea Unui Document Nou Si Cautarea Unui Text In Word
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 992 cuvinte
Nr caractere:
10 371 caractere
Marime:
8.60KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!