Microsoft Visio 2002

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Corporatia Microsoft a lansat pe piata la inceputul anului 2002 pachetul de programe pentru crearea scemelor si lucrul cu grafica vectoriala Microsoft Visio 2002. Visio 2002 -este prima versiune a produasului, elaborate de Microsoft din momentul cumpararii companiei Visio (ianuarie 2000). Microsoft a perfectionat in versiunea data formatul visual general, a simlificat linia de productie si a pozitionat-o mai prscis fata de Microsoft Office si alte produse si tehnologii ale companiei Microsoft. Visio 2002 de asemenea include un complet intreg de resurse noi, care vor fi de folos atat utilizatorilor individulali cat si organizatiilor. Visio 2002 permite crearea unei grafici si mai bune, care permite visual inchipuirea bussines-ului si orientativ de lamurit altora. In Visio 2002 compania Microsoft a marit cardinal calitatea graficii si formatul visual. Liniile si textul au devenit mai coerente, iar culorile - mai reale; la visualizare in forma electronica schemele se disting mult mai clar, si in plus Visio acum poate importa imagini din altesurse (si dirija cu ele), - de exmplu, din scanere si camere digitale, dar de asemenea din Clip Organizer in Microsoft Office XP. Pe baza integrarii inalte intre Visio si Web utilizatorii vor putea mai rapid sa gaseasca si sa adauge diferite figure si forme in desenele sale. Mai mult ca atat ei vor putea publica schemele Visio ca pagini web sis a priveasca proprietatile negrafice ale fiecarei figuri in cadrul brauser-ului sau.

Chiar daca Visio nu a intrat in nici un pachet Microsoft Office, acvesta include multe functii, cu care sant deprinsi utilizatoriiproduselor familiei Office, de exemplumeniul personificat, controlul scrierii corecte in timpul culegerii textului, autoschimbul tetxtului, chemarea unui set de functii prin intermediul unor combinatii de taste cheie, un sistem informativ extins si panelul de executie (task panes) Office XP. Datorita intefetei cunoscute utilizatorii, care nu au mai lucrat cu Visio, dar cunoscuti cu aplicatile Office, vor invata rapid sa se foloseasca de Visio.

Prin importul schemelor Visio in diferite aplicatii Office, ca Microsoft Word sau PowerPoint, utilizatorii vor putea folosi o gama mult mai larga de instrumente, care ii va ajuta sa redacteze sis a priveasca scemele si digramele in documentele sale. Visio deasemenea suporta si alte produse Microsoft (si integreaza cu ele), inclsiv Microsoft Project, Excel, serviciul de cataloage Windows Active Directory(TM), Exchange Server, Microsoft SQL Server(TM) si pacetul Visual Studio. In corespundere cu propunerele si observatiile utilizatorilor Microsoft a simplificat linia de producere Visio.

Aceasta include acum doua produse de baza (Visio Standard si Visio Professional) in loc de patru. Visio Standard, permite crearea usoara a schemelor bloc, scheme de structura a organizatiilor si lucrul cu grafica, este aplicatia intuitiv cunoscuta bussines-specialistilor. Visio Professional, detinand o functionalitate completa pentru ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microsoft Visio 2002
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
909 cuvinte
Nr caractere:
5 787 caractere
Marime:
178.32KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
program, functii
Predat:
la liceu
Sus!