Aplicația control panel turnul de control

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Mai este numita si Turnul de control. Exact ca pe un aeroport, aplicatia Control Panel ofera posibilitatea de a controla, sub diverse forme, desfasurarea activitatii pe un calculator. Permite controlul modului de afisare pe monitor: tapet, ecran de protectie, schema de culori, rezolutia ecranului.

Eticheta Background permite modificarea desenului de pe desktop; acest desen se numeste wallpaper, adica tapet; dupa explicarea programului de desen (windows paint), veti avea posibilitatea sa creati singuri aceste tapete; pana atunci tile il vom folosi atunci cand imaginea e mica si nu acopera tot ecranul; in aceasta situatie imaginea grafica este repetata pentru a umple ecranul center il vom folosi pentru a centra tapetul pe suprafata de lucru, atunci cand imaginea este suficient de mare pentru a umple intregul ecran.

Eticheta Screen Saver permite modificarea ecranului de protectie, adica a unui program de protejare a ecranului (un program care afiseaza diverse modele schimbatoare atunci cand pe o perioada de timp predeterminata nu s-a executat nici o actiune la calculator (de la tastatura sau mouse). Parolarea ecranului de protectie exista posibilitatea ca iesirea din programul ecranului de protectie sa fie conditionata de cunoasterea unei parole! Procedati astfel: 1. selectati un program din lista Screen Saver 3. tastati parola dorita in caseta de text New Password si apoi confirmati-o prin retastarea ei in caseta de text Confirm New Password Pe masura ce tastati parola, in casetele de taxt vor aparea, in locul caracterelor tastate, asteriscuri (***), impiedicand astfel alti utilizatori aflati in preajma sa vada parola.

Eticheta Apearance permite modificarea schemei de culori pentru mediul de lucru.

Puteti folosi o schema de culori mai veche, sau puteti crea una noua.

Eticheta Settings permite modificarea numarului de culori disponibile pe monitor, modificarea dimensiunilor fonturilor de ecran folosite de sistemul de operare.

...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aplicatia Control Panel Turnul De Control
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
530 cuvinte
Nr caractere:
3 147 caractere
Marime:
80.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!