Utilizarea combustibililor curați și alternativi

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1.Definirea indicatorului

Acțiunile carburanților fără sulf (<10 ppm), și biocombustibililor în consumul total de combustibil de transport rutier (în procente din combustibilii comercializați în scopuri de transport rutier). Actiunile de benzină scăzute, sulf zero și motorină sunt calculate prin împărțirea consumului la fiecare combustibil de consumul total al combustibililor de benzină și motorină. Cota de biocombustibili este bazată pe conținutul lor de energie și este, prin urmare, calculează prin împărțirea consumului de energie de biocombustibili de către consumul de energie al tuturor tipurilor de benzină și motorină vândute în scopuri de transport.

Benzina și motorina se măsoară în milioane de litri și prezentate ca acțiuni de regulat, <sulf de 50 ppm și <10 ppm de sulf, respectiv.

F consumul de energie inal de biocombustibili, diesel și benzină de transport sunt măsurate în terajouli valorile calorice nete (NCV) și prezentate ca un procent de biocombustibili la suma tuturor celor trei combustibili.

2.Tipul indicatorului si corelarea lui cu alti indicatori din serie

Legislația UE a stabilit cerințele pentru conținutul de sulf al combustibililor, precum și cota minimă de biocombustibili în consumul total de combustibil. Astfel, acest indicator a fost selectat pentru a urmări problemele de politică de mai sus prin monitorizarea progreselor realizate.

Combustibili de sulf liber (<10 ppm), va permite reducerea în continuare a emisiilor poluante de la vehiculele rutiere, în timp ce promovarea biocombustibililor este esențială pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și mai ales de CO 2 .

3.Modul de construire al indicatorului

Actiunile de benzină și motorină reduse de sulf zero (în procente) se calculează prin împărțirea consumului la fiecare combustibil (în tone) de consumul total de combustibil de benzină și motorină, respectiv.

Ponderea biocarburanților (în procente), se bazează pe conținutul lor de energie și este astfel calculat prin împărțirea consumului de energie (în tone de echivalent petrol), prin consumul total de energie, inclusiv benzină și motorină.

Consumul final de seria de timp energie conține o extrapolare la ultimul an disponibil. Setul de date Eurostat primar nu se extinde până în 2010, astfel încât o extrapolare a fost făcută pe baza Eurostat date lunare referitoare la aprovizionare și de transformare a produselor pe baza de ulei.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Utilizarea Combustibililor Curati si Alternativi.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 508 cuvinte
Nr caractere:
8 273 caractere
Marime:
235.66KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!