Olanda - turism de tineret

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Capitolul 1

Tipul de program turistic ales și titlul acestuia

Având în vedere faptul că publicul țintă îl constituie tineretul, consider că cel mai bun progam turistic pentru realizarea proiectului este circuitul turistic.

Consider că acest tip de program se potrivește perfect tinerilor. Dornici să descopere lucruri noi, să viziteze tot ce este posibil, aceștia pot realiza toate activitățile propuse numai având la dispoziție o perioada mai mare de timp. Astfel, experimentează și învată lucruri nestiute. De asemenea, cu ocazia circuitului turistic au posibilitatea să fie impresionați de multitudinea obiectivelor turistice.

Circuitul turistic poartă numele de “ Amsterdam- orașul tinerilor “și se întinde pe o durata de 6 zile si 5 nopti, timp în care turiștii vor avea suficiente posibilități de a surprinde cele mai importante aspecte turistice din Amsterdam.

Descrierea țării – Olanda

Olanda este o țara parțial recăpătată din apele Marii Nordului, iar aproximativ jumătate din ea este fie la nivelul marii, fie sub acesta. Refolosirea terenului a fost motivul dominant din istoria țării, rezultând o țară cu imagini profunde și unice : peisaje întinse, cu pământuri fertile, presărate cu mori și turnuri de biserici ; terase care înconjoară canale liniștite și mile întregi de dune pline de iarbă în spatele unor plaje nisipoase.

Astăzi, Olanda este una dintre cele mai dezvoltate țări din lume, având cea mai ridicată densitate a populației în Europa, cu cele aproximativ 16 milioane de locuitori (majoritatea vorbitori de engleză) concentrați într-o suprafață de mărimea sudului Angliei.

Capitala Țărilor de Jos este Amsterdam. Amsterdam este capitala oficială conform Constituției. La Haga (neerlandeză Den Haag, sau oficial ’s-Gravenhage) se află sediul guvernului, reședința regală, precum și cea mai mare parte a ambasadelor.

Descrierea principalelor atracții turistice ce vor fi vizitate

Orașul ales oferă turiștilor o mulțime de obiective turistice. Amsterdam este unul din orașele turistice ale Europei pline de obiective turistice ce atrage turiștii ca un magnet. Vara este probabil perioada cea mai indicată pentru o vizită în capitala Olandei dar frumusețile orasului pot fi explorate în orice perioadă a anului.

Fabrica Heineken din Amsterdam

Fabrica Heineken din Amsterdam nu mai este una funcțională. Aici nu se mai produce bere de ceva vreme, însă turiștii pot vedea intreg procesul de fabricare al uneia dintre cele mai bune beri din întreaga lume. În schimbul achitării taxei de intrare, turistii primesc trei beri mari și un cadou care diferă de perioada în care vizitați fabrica de bere Heineken din Amsterdam.. În cadrul turului fabricii Heineken, vizitatorii se pot delecta cu o serie de atracții cum ar fi scările de sticlă cinematograful și chiar un studio unde pot înregistra muzica compusă pe moment de ei. Veți vedea de asemenea imensele butoaie în care berea era lăsată să fermenteze.

Turistii își pot imbutelia propria sticlă de Heineken sau pot comanda o sticlă de bere personalizată. În timpul turului vizitatorii sunt purtati prin lumea Heineken de-a lungul a patru etaje si 18 atractii individuale. Veti putea urmări drumul unei sticle de când este umplută cu bere și până ajunge în mâinile consumatorilor care o apreciază atât de mult. Fie că sunteti băutori de bere sau nu, fie că apreciati aceasta bautură sau nu, atunci când vizitati Amsterdamul merită sa faceti si o vizită pentru a trăi Experienta Heineken.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Olanda - Turism de Tineret.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
14 imagini
Nr cuvinte:
2 451 cuvinte
Nr caractere:
13 408 caractere
Marime:
159.24KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!