Previzualizare referat:

Extras din referat:

La prima vedere,olandezii par un popor enigmatic,plin de contradictii aparente,pe care le elimina printr-o singură ridicare din umeri sau deloc.Dincolo de impolitețea și asprimea care par sa-i caracterizeze la suprafata olandezii sunt totusi primitori si sinceri.Direct și franc in comunicare olandezii ii incurajează totusi pe călătorii interesati sa descopere singuri aceasta tară și locuitorii săi.Într-adevar face parte din caracterul olandez faptul că ii lasă pe oameni sa traga singuri concluziile.

Olandezii sunt de asemenea foarte modești,dar Olanda are o istorie lunga și variată,iar poporul ei este mândru de ea.Puține țări se pot mandri cu o periodă precum cea a epocii de aur din sec .17-lea ,cand Olanda a dominat cultura si comerțul european.De-a lungul timpului olandezi au dat conceptul de umanism modern,cum ar fi libertatea religiei și libertatea presei-concepte care reprezinta idealurile societăți democratice moderne.

Mai mult olandezii au facut din țara lor una dintre cele mai primitoare tari pentru străini.Aproape toata lumea vorbeste engleza pe langa alte cateva limbi.Astazi cu o populatie imigranta numeroasă Olanda este un creuzet in care convețuiesc oameni de diverse naționalitați.Cazarea de la campinguri la hoteluri are o oferta de preturi variata.Berea este intotdeauna rece,iar cafeaua este klaar ,iar placinta cu mere este inrezistibila

Pentru calatorii dornici sa cunoască noi oameni și sa adopte noi stiluri de viață,acestă țară diversificată din punct de vedere cultural si geografic reprezintă un punct de atracție potrivit.Contrastele abundă de la orasele moderne Rotterdam și Eindhoven la cele străvechi precum Haarlem și Delft,sau peisajele salbatice ale insulelor din Friesland.

Majoritatea vizitatorilor au tendința să se opreasca in Amsterdam înainte sa iși alcatuiasca un itinerar pentru alte capitale europene.

Dar așa cum Parisul nu reprezintă tot ceea ce este franțuzesc,nici Amsterdam nu este tipic pentru Olanda iar pentru a intelege mentalitatea olandeza trebuie sa explorați și zonele rurale relaxate.Aveți posibilitatea sa vizitati castele din secolul 16-lea sa hoinăriți prin padurile regale,să va plimbati pe dunele modelate de vant.La marginea orașelor există hoteluri excelente cu o bucatarie excelenta,librarii anticariat,muzee de toate tipurile și bineinteles splendidul cer olandez,albastru cu nori uriasi,pufoși.Pana si vremea variaza asa cum spune si o vorba din popor: “Daca nu va place vremea,asteptai doar un moment”.

Principalele orase:

Amsterdam, capitala oficială a Ţărilor de Jos este şi a fost de ceva timp una dintre cele mai populare destinatii europene de călătorie oraş. Vă mulţumim pentru un amestec colorat de cultură şi o toleranţă recunoscute la nivel internaţional, Amsterdam joacă gazdă la milioane de vizitatori în fiecare an, toate constatare ceva diferit de la oraş pentru a satisface vizitei lor. Amsterdam poate fi destul de uşor de împărţit în două părţi, de centru, care este acasa, la cele mai multe hoteluri, obiective turistice, etc şi zonele limitrofe, inclusiv port şi plaje, cum ar fi Zandvort (20 de minute cu trenul de la gara centrală), care este acasa, la aproape 90% din populaţie.

The City centre dates back to the 17th century and is home to a vast array of stunning architectural time pieces. Centrul oraşului datează din secolul al 17-lea şi este acasa, la o vasta gama de piese de asomare timp arhitecturale. Alcătuit din 90 insule şi în legătură cu 400 de poduri cel mai bun mod pentru a vedea centrul de la Amsterdam este fie pe jos sau cu bicicleta folosind un mediu prietenos şi cu bicicleta.

Probabil cel mai renumit pentru toleranţă faţă de ambele droguri şi a prostituţiei Amsterdam tinde să fie percepută ca o destinaţie turistică care nu familie. This could not be further from the truth. Acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevar. Departe de lumina districtul roşu şi cofeeshops (baruri si cafenele care vand canabis) există o întreagă serie de locuri interesante şi cultural stimularea de interes din casa Anne Franks la Muzeul Van Gogh şi grădini botanice, văzut de mulţi ca bijuterie a oraşului. De la baraj în centrul de la Leidsplien în sud-vest, Amsterdam este pline cu magazine, baruri şi restaurante de catering pentru toate gusturile si bugetele. Voted European city of culture in 1987 Amsterdam is a destination that must not be missed. au votat europene ale culturii în 1987 la Amsterdam este o destinaţie care nu trebuie ratat.

Aruncati o privire la harta noastră interactivă prin meniul din stanga pentru a căuta câteva din locurile care ar putea să vă intereseze în timpul sejurului dumneavoastră în Amsterdam.

Dacă sunteţi în vacanţă în Amsterdam, ia în considerare achiziţionarea o durată limitată într-o ţară în apropiere, astfel încât toţi din Scandinavia va fi la îndemână. Danemarca utilizarea pe durată limitată sunt convenabile şi de-a lungul timpului, activitatea a fi mai puţin costisitoare pentru calatorul frecvent decât la un hotel de cazare cel mai mult. Dacă achiziţionaţi printr-un program de schimb, cum ar fi RCI pe durată limitată , puteţi rămâne în staţiunile din întreaga lume

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Olanda.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
24 pagini
Imagini extrase:
24 imagini
Nr cuvinte:
8 736 cuvinte
Nr caractere:
42 304 caractere
Marime:
1.38MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!