Circuit Turistic Madrid

Extras din referat:

Program circuit turistic Madrid:

Tarif de la 992 € /7 zile (09.01-16.01.2012)

Ziua 1- ora 9 întîlnire cu ghidul turistic romîn la aeroportul din Craiova pentru destinația Madrid.Decolare 10.10 Wizz Air,sosire ora 13.10 în Madrid,cazare hotel Aristos în Madrid.Vizitarea muzeului Prado și muzeului Thyssen Bornemiasza.

Ziua 2- vizitarea Congresului Deputaților și Puerta del Sol. Timp liber shopping.

Ziua 3- vizită Plaza Mayor și Plaza de Oriente. Timp liber plimbare.

Ziua 4- vizită Teatro Real și Plaza de Espana.

Ziua 5- vizitarea Turnurilor KIO și a Torre de Madrid.

Ziua 6- vizitarea muzeului Municipal de Madrid și Parroquia de Santa Barbara. Timp liber shopping si plimbare- parcul Retiro.

Ziua 7- vizitare stadionului Santiago Bernabeu al echipei Real Madrid. Timp liber de la ora 13 pîna la 15 vizionarea unui meci de fotbal pe acest stadion: Real Madrid-Barcelona.Ora 18.10 plecarea din Madrid de pe aeroportul Barajas,sosire ora 21.10 la Craiova.

Detalii despre circuit si obiective turistice:

Ziua 1- plecarea cu avionul ora 10.10 din Craiova,sosire la Madrid ora 13.10 cazarea la hotelul Aristos.ora 14 plecarea de la hotelul Aristos,transportul cu autobuzul spre muzeul Prado ,mers pe jos pîna la muzeul Thyssen Bornemiasza –vizitarea ambelor muzee pînă la ora 18 (cină).

Muzeul Prado deține una dintre cele mai splendide colecții de artă din Europa-mai mult de 7000 de picturi, din secolul al-Xll-lea pînă în secolul al-lXX-lea,avînd la bază fosta colecție regală spaniolă.

Muzeul Thyssen Bornemiasza este o galerie de artă parte a ”Triunghiului de Aur al Artei”.Muzeul deține numeroase picturi ale școlii engleze,germane și olandeze precum și lucrări impresioniste și expresioniste din a doua jumătate a secolului XX.

Ziua 2- (mic dejun) plecarea de la hotel la ora 11 cu autobuzul pînă la Congresul Deputaților ,mers pe jos pînă la Puerta del Sol și vizitarea acestora pînă la ora 16.Timp liber shopping (cină).

Congresul Deputaților este obiectiv turistic datorită faptului ca aici au loc ședințele celor 350 de deputați spanioli împreuna cu președintele Congresului Deputaților.

Puerta del Sol este cea mai populară zonă din orașul vechi Madrid,cu 500 de ani în urmă era doar o altă poartă a orașului,cu soarele desenat pe aceasta de unde și numele.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Circuit Turistic Madrid.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Marime:
2.77MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!