Rețea neuronală

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In general, stabilitatea sistemelor electroenergetice se defineste prin capabilitatea acestora de a ramane intr-o stare de echilibru dupa aparitia unei mici perturbatii si de a reveni intr-o stare de echilibru acceptabila dupa aparitia unei perturbatii mari. O perturbatie se defineste ca o modificare brusca sau ca o secventa de modificari bruste ale unuia sau mai multor parametri ai sistemului electric.

In figura 1.1 se prezinta un tablou general al problemelor de stabilitate a sistemelor electroenergetice.

In functie de marimea perturbatiei considerate - care influenteaza metoda de calcul si predictia instabilitatii - acestea pot fi clasificate in doua categorii:

Perturbatiile mici - sunt acele perturbatii care permit o liniarizare a sistemului de ecuatii care modeleaza regimul de functionare a sistemului in jurul punctului initial de functionare. Astfel de perturbatii apar in mod frecvent in sistemul electroenergetic, ca de exemplu, mici variatii ale puterilor consumate sau generate.

Perturbatiile mari (puternice sau severe) - sunt acele perturbatii care nu permit o liniarizare a sistemului de ecuatii care modeleaza regimul de functionare a sistemului electroenergetic. In acest caz, pentru modelarea fenomenelor dinamice se foloseste un sistem de ecuatii neliniare. Astfel de perturbatii mari pot fi considerate: scurtcircuitele trifazate, deconectarile de generatoare, consumatori sau parti ale retelei de transport.

O alta clasificare in functie de dinamica fenomenelor cuprinde:

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Retea Neuronala.pdf
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pdf
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
2 966 cuvinte
Nr caractere:
15 339 caractere
Marime:
235.99KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Energetică
Tag-uri:
retea electromagnetica, generatoare, sistem
Predat:
la facultate
Materie:
Energetică
Profesorului:
Alifantis Pitulice
Sus!