Windows Mobile

Previzualizare referat:

Extras din referat:

ACDSee Mobile pentru Windows CE va permite sa transferati imagini de la PC-ul dumneavoastra desktop catre cel Pocket sau Handheld. Se pot vizualiza imagini de dimensiuni mari rapid. Se pot rula prezentari, parcurge imagini, sterge, redimensiona, roti sau ajusta unghiul de expunere. In plus, se pot trimite pe email imagini catre alti utilizatori de ACDSee Mobile pentru Windows CE.

Mod de vizualizare al imaginii pentru Windows CE

Cu ACDSee Mobile pentru Windows CE puteti prelucra imaginile inainte de a le trimite catre un dispozitiv Pocket PC sau Handheld PC. Folositi componenta desktop pentru a sterge sau ajusta imaginile. Selectati nivelul de rezolutie pe care il doriti si previzualizati cum vor arata imaginile dupa ce vor fi transferate.

Se pot de asemenea adauga descrieri si alege directoare destinatie cand dorim sa transferam imagini prin aceasta aplicatie. In plus, puteti converti 9 formate populare de imagini pentru a fi vizualizare pe dispozitive Pocket PC sau Handheld PC.

Si, cand rulati programul ca un plug-in la ACDSee sau PicaView, puteti converti peste 40 de formate de imagini pentru a fi transferate pe dispozitivul dumneavoastra de Windows CE. Imaginile transferate pot fi vizualizate ca JPEG, TIFF, BMP sau GIF. Toate aceste modalitati de vizualizare va dau certitudinea ca aveti cea mai buna aplicatie de tip Windows CE pentru imagini.

Vizualizati si parcurgeti rapid imaginile

ACDSee Mobile pentru Windows CE va permite sa vizualizati si sa parcurgeti rapid imaginile dorite. In plus apar optiuni pentru fixarea rezolutiei, astfel incat puteti vizualiza si parcurge imagine de inalta rezolutie chiar daca acestea ocupa mai mult decat memorie virtuala disponibila la un anumit moment. Puteti realiza prezentari cu imaginile dumneavoastra favorite, mari sau micsora ariile specifice de interes fara a pierde din calitatea imaginii.

Parcurgeti sute de imagini rapid. Adaugati detalii imaginilor astfel incat sa aveti o cat mai buna descriere a informatiei continute. Prin introducere de chei puteti realiza cautarea informatiei. Aceasta se poate face si in functie de nume, descriere, marime, alte optiuni personale. In plus, navigati si editati directoare de imagini in structura

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Windows Mobile.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
2 024 cuvinte
Nr caractere:
11 560 caractere
Marime:
201.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Electronică
Tag-uri:
calitate, sistem de operare, informatii
Predat:
la facultate
Materie:
Electronică
Sus!