Circuite integrate TTL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Introducere

Sursele de alimentare, parte integranta a majoritatii sistemelor electronice, reprezinta acum o piata semnificativa, una in crestere cu o viteza extraordinara. Timp de multi ani, proiectele de surse de alimentare au constat dintr-o combinatie complexa intre componente analogice si semiconductoare de putere. Proportia de surse de tensiune in comutatie (SMPS) creste, luand locul surselor liniare traditionale.

De fapt, estimarile curente arata ca mai mult de jumatate din castigul producatorilor de surse de alimentare este generat de vanzarea surselor in comutatie.

O sursa de tensiune in comutatie poate oferi multe avantaje fata de o sursa liniara, precum un randament mult mai ridicat, domenii de operare mai largi, pret mai mic, dimensiune mai mica, in particular pentru aplicatii de putere ridicata. Oricum, numeroasele avantaje ale unei surse in comutatie au devenit astazi asteptari normale de la performantele unei surse de tensiune, iar proiectantii cauta implementarea de bucle de control digital, pentru a oferi randament si performante tot mai ridicate, reducerea numarului de componente, cresterea sigurantei si posibilitatea de adaugare de noi caracteristici.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Circuite integrate TTL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 837 cuvinte
Nr caractere:
10 056 caractere
Marime:
10.97KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Electronică
Tag-uri:
circuite, comutatie, sursa
Predat:
la facultate
Materie:
Electronică
Sus!