Previzualizare referat:

Extras din referat:

Istoria din inconjurarea trupei Limpbizkit, este din domeniul fantasticii. Istoria marelui noroc s-a inceput in anul 1994 in Jacksonville, statul Florida. Totul s-a inceput cind vocalistul Fred Durst s-a unit cu vechiul sau prieten, bass istul Sam Rivers. Ritmul trupei Limpbizkit s-a intarit cind Sam l-a adus pe verisorul sau, jazz bateristul John Otto. Degraba in trupa a aparut ghitaristul Wes Borland si in acest fel era formata trupa. Nu fiecare stie, ca formarea trupei era numai jumatate din lucrul pe care l-au pus in plan. Inca ei trebuiau sa alcatuiasca un nume al trupei. Ironia este in aceea, ca denumirea trupei a aparut in unul din trei momente rare ale rock and roll-lului. O data Fred dupa o repetitie a obosit foarte tare si Sam a spus ca creierul lui este ca biscuitii faramitati (limp bisquit). Lui Fred i-a placut mult aceasta expresie si oficial trupa Limpbizkit a aparut. Si trupa era, denumire avea, dar ei trebuiau sa faca asa ca pe ei sa ii recunoasca oamenii ca pe o trupa buna. Si in joc a intrat ampula lui Durst, ca pictor-tatooist. Cum spune legenda, la inceputul carierei trupei Limpbizkit in orasul lor trecea concertull trupei Korn.

Dupa concert bass istul Fieldy si ghitaristul Head au intrat in casa lui Fred, unde si-au folosit norocul de a vedea desenarea pe on viu. Apoi ei repede s-au imprietenit. Urmatoarea data cind Korn au venit in orasul Jacksonville, Durst le-a pus sa asculte demo-ul unui cintec al Limpbizkit si trupa Korn le-a promis ca demo-ul va nimeri drept la producatorul lor Rossy Robinson. Lui Rossy i-a placut si trupa Limpbizkit a primit biletul multasteptat la turneu impreuna cu House of Pain si Deftones. Inainte cu un an si jumatate de primul lor albom Three dollar bill y all (ce inseamna Pentru toti plata de trei dolari) trupa si-a gasit ultimul sau membru Dj Lethal. Sub influenta lui Lethal sunetul trupei s-a mutat in spre hip-hop. Dj lethal spune ca el se staruie foarte tare ca sunetele pe care le alcatuieste el sa fie deosebite de acele scratch-uri pe care le auzim in fiecare zi. Cu ajutorul artistilor si a break dancerilor Limpbizkit a reusit sa vinda 1, 5 milioane de copii al albomlui Three dollar bill y all. Dupa concertul 1998 Warped Ozzyfest, trupa a devenit una din cele mai important trupe din domeniul Family Values. Pe 22 iunie 1999 a esit albomul nr. 2 cu denumirea Significant Other. Din prima saptamina au fost vindute 500 000 de copii si in fiecare zi acest numar se marea. In cintecul Nobody like you s-a mai auzit si vocea lui Jonathan Davis din Korn si alti cintareti. Din momentul ce a aparut albomul nou trupa a hotarit sa joace afara pe strazi, pina politia nu ii gonea. Un concert din din acest sir este aratat in clipul Nookie. Acest cintec era unul din cele mai luminoase cintece din albom.

Tot asa a fost filmat si clipul Break Stuff. Si ia ta a sosit, a sosit momentul slavei, cind despre Limpbizkit a aflat toata lumea. A iesit filmul Mission Impossible 2 ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Limpbizkit
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
766 cuvinte
Nr caractere:
3 813 caractere
Marime:
80.28KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Educatie Muzicală
Predat:
la gimnaziu
Sus!