SC Pro Construct S.R.L.

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Forma Juridica de constituire: Societate cu raspundere limitata

Cifra de afaceri: 1.320.000 lei

Capital social: 200 lei

Sediul: Nazna, str. Principala nr. 142

Descriere:

În societatea modernă în care sfera serviciilor prevalează iar preocuparea de confortul fizic şi spiritual se intesifica vizibil ,vin cu ideea de a deschide o afacere de prestări servicii în domeniul construcţiilor. S.C. Pro Construct S.R.L este o firma nouă pe piaţă ce oferă o gama largă de produse şi servicii în domeniul construcţiilor şi finisajelor interioare.

Ocupația și angajații

S.C. Pro Construct Sd.R.L. dispune de specialişti în construcţii cu o experienţă profesională amplă în aşa profile de acivitate ca:

- Blocuri de locuinte

- Edificii social-culturale

- Hale industriale si spatii de productie

- Case si vile private

- Consolidari si reparatii cladiri si complexe industriale

Vom ajută clienţii să îşi creeze sau să îşi repare spaţiul de acasă sau cel în care îşi desfăşoară afacerea, astfel încât să corespundă intereselor lor.

Garanţia unei afeceri de succes o reprezintă personalul acesteia,de această am selectat ingineri, sudori,mecanici,electricieni,instalatori, zugravi şi mulţi alţii,care dispun de aşa calităţi că talent, răbdare ,sunt puşi la curent cu tendinţele moderne. Specialiştii în domeniu posedă abilităţi de dezvoltare şi organizare, pentru a păstra o bună legătură cu furnizorii,clienţii şi colaboratorii,dar şi pentru a face faţă termenilor limita impuse de clienţi. Clienți

Suntem convinşi că putem prospera şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor noştri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un serviciu de cea mai bună calitate. Un client mulţumit reprezintă o foarte bună formă de promovare.

Clienţii firmei sunt persoane fizice şi juridice, firme cu capital privat, care nu caută neapărat preţuri minime, ci lucrări de calitate, cu termene scurte de execuţie, cu garanţia lucrărilor executate şi cu neimplicare în activitatea de aprovizionare şi organizare a activităţii de execuţie a obiectivului de investiţii comandat. Persoanele beneficiare a lucrărilor de construcţii sunt cu vârstă cuprinsă între 35 şi mai mult.

Concurența

Numărul firmelor care prestează servicii în domeniul execuţiei în construcţii este destul de mare. Pentru a face faţă concurenţei propunem lucruri noi,inovatoare cu un pas înaintea celor actuale,garanţia lucrării,condiţiile de plata avantajoase şi discount-uri,calitatea mărfurilor şi serviciilor pe care o oferim ne ridică pe un plan superior în acest domeniu.

Misiunea

Principala misiune a firmei este de a oferi soluţii complete în ceea ce priveşte orice lucrări de construcţii, finisaj, modificare şi reamenajare pentru construcţii civile şi industriale.

Analiza SWOT

Analiza SWOT reprezintă o evaluare generală a punctelor tari,a celor slabe, a oportunităţilor şi a ameninţărilor companiei.

Puncte tari

- Echipamente de ultima generaţie , îmbunătăţindu-se continuu de la an la an

- Forţă de muncă ieftină

- Personal cu un grad înnalt de calificare şi o experienţă bogată

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • SC Pro Construct S.R.L. .docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
858 cuvinte
Nr caractere:
4 433 caractere
Marime:
65.15KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!