Referat tehnici de îmbunătățire a imaginii organizației

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In urma cercetarii de marketing privind studiul imaginii marcii Philips in randul consumatorilor, se desprin urmatoarele concluzii: Philips a reusit de nenumarate ori sa imbunatateasca calitatea traiului oamenilor prin mai multe inventii. Philips a reusit o buna pozitionare pe piata, in comparatie cu competitorii sai. Aceasta s-a bazat pe know-how-ul pe care Philips il are si a reusit printr-o buna startegie de marketing sa acapareze consumatorii prin imaginea pe care si-a format-o. Datorita mediului economic precar al tarii noastre compania Philips a trecut prin mai multe etape de dezvoltare, in anul 2003 piata de produse electrice si electrocasnice evoluand in primul rind ca volum cat si ca lansare de noi segmente de produse.

O mare influenta in cresterea vanzarilor din ultimul an, a avut-o sistemul de credite pentru consum. Nu exista un profil anume al consumatorului de produse Philips. Exista o gama larga de produse pentru mai multe categorii de consumatori.

POSIBILITATI DE IMBUNATATIRE A IMAGINII MARCII PHILIPS

Philips are o pozitie favorabila fata de concurenta, fiind aperciata si considerata de catre consumatori drept o marca de prestigiu ce comercializeaza produse de foarte buna calitate. Consumatorii au incredere in aceasta marca si au intentia

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Referat Tehnici de Imbunatatire a Imaginii Organizatiei.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
687 cuvinte
Nr caractere:
3 646 caractere
Marime:
9.90KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Tag-uri:
imagine, firma, angajati
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Profesorului:
Diana Hristache
Sus!