Raport Audit

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In executarea misiunii incredintate, va prezentam Raportul de audit financiar si certificare a bilantului contabil al S. C. BETA S. R. L.

Satu Mare str. Gheorghe Balint nr. 213, privind exercitiul incheiat la data de 31 decembrie 2001 astfel cum sunt prezentate in anexele la prezentul raport (A. B. C. si D.). Am procedat la auditarea conform normelor legale a bilantului S. C. BETA S. R. L.

Satu Mare incheiat la data de 31 decembrie 2001, a contului de profit si pierdere, si a anexelor pentru exercitiul incheiat la aceasta data, asa cum sunt prezentate in anexele la prezentul raport. Aceste conturi anuale au fost stabilite sub responsabilitatea conducerii unitatii.

Noi am efectuat auditul conform Normelor de audit financiar si certificare a bilantului contabil elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, norme aliniate la standardele europene si internationale in domeniu. Dupa parerea noastra, conturile anuale dau o imagine fidela situatiei financiare a unitatii la 31 decembrie 2001, cat si a contului de profit si pierdere si fluxului de trezorerie pentru exercitiul incheiat la aceasta data, in conformitate cu normele de audit financiar si certificare a bilantului contabil, elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, si cu prevederile Legii nr 82/1991 legea contabilitatii, si a Ordonantei Guvernului nr. 22/1996 cu privire la actualizarea si completarea regimului general al contabilitatii.

Anexa A Bilant la 31 decembrie 2001 mii lei Anexa B Bilant la 31 decembrie 2001 mii lei Anexa C Contul de profit si pierdere mii lei Anexa D I. Reguli si metode contabile A. Imobilizari necorporale.

S. C. BETA S. R. L.

nu detinea la sfirsitul anului 2001 imobilizari necorporale.

B. Imobilizari corporale In categoria imobilizarilor corporale intra: terenuri, mijloace fixe si imobilizari in curs.

a). terenuri: S. C. BETA S. R. L.

nu detine imobilizari corporale de natura terenurilor.

b). mijloace fixe: S. C. BETA S. R. L.

detine la sfirsitul anului 2001 mijloace fixe in valoare de 471. 764 mii lei acestea fiind evaluate dupa cum urmeaza: -mijloace fixe sunt inregistrate la cost de achizitie (cele achizitionate de la terti sau executate de terti) si la cost efectiv cele realizate in regie proprie.

Structura mijloacelor fixe (la valoare de inventar) Mijloacele fixe sunt amortizate in regim de amortizare liniara cu ratele de amortizare stabilite potrivit prevederilor Legii 15 din 1994 modificata prin O. G. nr. 54/1997, a H. G. nr. 266 din 1994-modificat prin H. G. nr964/1998, si a Ordinului M. F. nr 746 din 1994-modificat prin H. G. nr 909/1997. Exceptie de la aceasta facind mijloacele fixe intrate in anul 1998 si primele doua luni ale anului 1999, care au fost amortizate in regim de amortizare accelerat potrivit prevederilor ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport Audit
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
21 imagini
Nr cuvinte:
1 787 cuvinte
Nr caractere:
12 544 caractere
Marime:
14.48KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Predat:
la gimnaziu
Sus!