Prezentare unui site de comerț electronic

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Prezentarea sitel-ului

www.e-oferta.ro

Prezentarea generala a sitelui

e-Oferta.ro este un catalog online de afaceri, fondat in anul 2005. Produsele, serviciile si oportunitatile de afaceri publicate in paginile noastre apartin persoanelor care le-au publicat.

Pe www.e-oferta.ro se gasesc urmatoarele produse/servicii

Date traffic si statistici

iulie 2010 noiembrie 2010 mai 2011 noiembrie 2011 februarie 2012

- situatia trafficului la data de 26.03.2012 conform www.traffic.ro privind vizitatorii, ora 08:00

- situatia afisarilor pe site conform www.traffic.ro la data de 26.03.2012, ora 08:00

Functionabilitatea site-lui

Pe site se poate naviga cu usurinta, informatiile fiind usor de gasit, site-ul fiind structurat pe grupe mari de produse (domenii) – Agricultura, Alimente, Electronice, IT, Internet etc.

Site-ul are un motor propriu de cautare cu ajutorul caruia gasim excat ce cautam.

Exista si posibilitatea de a filtra rezultatele, pentru a facilita obtinerea rezultatelor dorite.

Filtrarea se face pe domeniile mai sus amintite, sau pe judete.

Comanda se realizeaza cu usurinta fiind nevoie doar de nume, e-mail, titlu, un mesaj si codul de sigurnata pentru a contacta firma , ulterior se va primi un e-mail de confirmare a comenzii

Optimizarea SEO

SEO - "Optimizarea unui site pentru mototoarele de cautare" este abreviere pentru "search engine optimization". Decizia de a angaja un specialist SEO este o decizie de mare potenţial care poate îmbunătăţi site-ul dvs. şi de a economisi timp - continutul este foarte relevant pentru motoarele de căutare contribuind la creşterea traficului pe site-ul cautat. Optimizarea SEO ajuta un site sa câştige o pozitionare cat mai sus in pagina de rezultate a motoarelor de cautare si o poziţionare cat mai relevanta pentru cuvintele şi frazele alese.

În sens larg , SEO este Marketing prin întelegerea modului în care functionează algoritmii de cautare, si ce ar căuta vizitatorii , pentru a stabili corespondenţa cu siturile oferind ce aceştia caută. Anumite eforturi SEO pot implica optimizarea codării unui site , fără a face modificări vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii sitului , evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de căutare să indexeze complet situl. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de conţinut unic care este uşor indexat si extras de pe situri web datorită vizitatorilor umani.

Termenul SEO poate să se refere la "Optimizatori pentru Motoare de Căutare" , un termen adoptat de industria consultanţilor care se ocupa de optimizarea proiectelor în numele clienţilor , si al angajaţilor proprietarilor de situri care pot lucra SEO în interiorul firmei.

Optimizatori pentru Motoare de Căutare , adesea oferă SEO ca un serviciu singular , facând parte dintr-o campanie mai mare de marketing. Deoarece un proces de optimizare eficient poate cere schimbări în codul sursă al sitului , este recomandat să fie inclus iîn dezvoltarea iniţială şi design-ul sitului, ajungand la folosirea termenului "Search Engine Friendly"( "Prietenos Motoarelor de Căutare") pentu a descrie design-ul , meniurile , sistemul de management al conţinutului , şi al coşului de produse care poate fi optimizat uşor si eficient.

Se spune ca Google are peste 300 de factori în componenţa algoritmului de afişare a rezultatelor, ceea ce a creat numeroase polemici legate de tacticile folosite pentru SEO, în randul webmaster-ilor.

Cuvânt cheie (raportat la sistemul SEO): Cuvânt folosit în cadrul unui motor de căutare pentru a obţine rezultate ce au relevanţă pentru căutarea făcută.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentare unui Site de Comert Electronic.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 856 cuvinte
Nr caractere:
9 758 caractere
Marime:
168.41KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Profesorului:
Popescu Ioan
Sus!