Plan de afaceri și proiect turism

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Societatea comerciala Chimaltex S.

A., a fost infiintata la 1 Decembrie 1991 este specializata in fabricarea si comercializarea insonorizantilor auto si a unei game variate de produse de acoperire (lacuri si vopsele) si este inregistrata in Registrul Comertului judetul Dambovita cu nr. J 15/1543/1991. Capitalul social este de 1. 256. 000. 000 lei, societatea avand forma juridica de societate pe actiuni cu capital integral privat.

Suprafata totala a societatii este de 36. 966. 12 m2 din care suprafata construita este de 12756. 76 m2. Activitatea de productie se desfasoara in trei sectii dispersate in teritoriu in Targoviste, Comisani si Moreni, iar ponderea cea mai mare a veniturilor se inregistreaza din realizarea produselor mai sus mentionate.

Dintre clientii importanti se pot enumera: S.

C. Dacia S.

A. Pitesti, Daewoo Automobile S.

A. Romania, ARO Campulung, Europlus Focsani, Jamst Timisoara, Metachim Constanta, ADIA Arad, IKEA Romania, etc.

Desi este o firma infiintata relativ recent, S.

C. Chimaltex S.

A. a atras multi parteneri din tara prin produse de calitate si conditii avantajoase de livrare.

Astfel in decursul celor 8 ani de activitate, aceasta unitate cu profil chimic si-a diversificat si dezvoltat continuu programul de productie prin extinderea si imbunatatirea gamei sortimentale.

Firma prezinta o buna adaptabilitate si mobilitate la modificarile ce intervin permanent in structura si volumul cererii pietei.

Cele mai importante produse fabricate de S.

C. ChimalteX S.

A. sunt in prezent vopselele in dispersie apoasa pentru constructii, lacuri acrilice pentru lemn diluabile cu apa, lacuri si vopsele pe baza de rasini sintetice diluabile cu solventi organici, vopsele de marcaj rutier diluabile cu apa, insonorizanti auto.

Investitiile considerabile in cercetare si dezvoltare pentru extinderea in aceste domenii de competenta joaca un rol important in asigurarea viitorului societatii.

In acest sens exista un permanent interes de a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor prin inovatie in cea mai rapida, mai eficienta si mai profitabila maniera posibila.

Avand ca obligatie imbunatatirea calitatii vietii in comunitatea in care opereaza, una dintre preocuparile majore ale societatii dupa 1995 a fost orientarea spre politica de protejare a mediului inconjurator.

Astfel a cunoscut o dezvoltare continua sectorul de vopsele in dispersie apoasa pentru constructii alaturi de vopselele acrilice de marcaj rutier diluabile cu apa si de lacurile pentru protectia si inobilarea lemnului.

Problema actuala de baza a industriei de lacuri si vopsele este poluarea mediului. Daca pana in 1996 productia de lacuri si vopsele a S.

C. Chimaltex S.

A. era concentrata pe produsele pe baza de rasini sintetice si solventi organici, din 1996 societatea s-a orientat spre sortimentele care folosesc drept diluant apa.

In prezent dezvoltarea activitatii societatii este orientata in special catre produsele ecologice si catre tehnologiile ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan De Afaceri Si Proiect Turism
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
43 pagini
Imagini extrase:
41 imagini
Nr cuvinte:
8 501 cuvinte
Nr caractere:
51 026 caractere
Marime:
443.93KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Predat:
la gimnaziu
Sus!