Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Firma noastra isi desfasoara activitatea in cadrul centrului comercial Trivale Shopping Center amplasat in centrul orasului Pitesti, la adresa str Victoriei nr. 12, intr-o zona pietonala intens circulata. Actionarul majoritar al magazinului este Wini Imobili, o companie care detine centre comerciale si in alte orase ale tarii . SC. CA LA MAMA ACASA SRL. are o suprafata utila de 800 m2

Societatea noastra va pune la dispozitie cele mai alese prajituri de casa facute in stilul caracteristic romanesc de cofetari profesionisti . Mizam pe ospitalitate , professionalism , admosfera ireprosabila si un gust inconfundabil.

SC. CA LA MAMA ACASA SRL. a fost infiintata anul acesta , respectiv 2011 , fiind o societate cu capital social si asociat unic ,ca fel d societate este societate cu raspundere limitata . Denumirea societatii are rolul de a va aminti frumoasa perioada a copilariei in care ati fost rasfatati cu aceste prajituri , dar si de a va face sa uitati de grijile cotidiene si de a va indulci ziua. Pentru ca nu ne adresam unei anumite categorii de oameni , preturile sunt pentru toate buzunarele , iar profitul este pe masura , in general , numarul nostru de clienti zilnic este de aproximativ 60-80 , ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

COD CAEN 1581

Capitalul firmei provine din surse proprii. Cu ajutorul familiei mele am reusit sa pun pe picioare afacerea visurilor mele , care a necesitat 6000 EURO echivalentul a aproximativ 25000 RON.

Sediul firmei se afla la domiciliul meu Str. Soldat Constantin Moga , Bl. A16 , Sc. A , Ap. 16 , Mioveni , Arges. Contul este deschis la BRD Groupe Societe Generale , sucursala Mioveni deorece este aproape de domiciliu si imi ofera facilitate aferente investitiei pe care o am in vedere .

Contul : RO34BRD159763584321568XX

Salariati : 7

Prajiturile de casa sunt o atractie atat pentru locuitorii din municipiul Pitesti , cat si pentru turistii veniti sa guste din minunatiile traditionale romanesti . Datorita admosferei inedite pe care v-o oferim , veti fi incantati pe deplin si veti reveni in mod sigur . Meniul nostrum este foarte variat ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoit sa serviti de fiecare data aceasi prajiturica de casa.

Conform unui sondaj detaliat am concluzionat k in Pitesti se mai gaseste o singura cofetarie cu prajituri de casa si anume cofetaria “Miraj” aflata in orasul Pitesti , Str. Caprioara , Cartier Gavana .

Cifra de afaceri este de 13400 RON/an

CApiata absoluta = 13400/13400 x 100 = 100%

CApiata relativa = 13400/13400 x 100 = 100%

Concurentul practica preturi mari , fapt care ii adduce un mare dezavantaj in fata noastra care avem preturi accesibile , un alt punct slab ar fi locul unde este amplasata cofetaria pentru ca nu este un loc intens circulat , bineinteles si costurile mici investite in publicitate au facut afacerea concurentului sa nu fie atat de cunoscuta .

Relatiile cu furnizorii se deruleaza pe baza contractelor . Producand si comercializand produse traditionale romanesti , folosim produse cultivate de taranii romani .

Principalii furnizori sunt :

SOCIETATEA AGRICOLA ASTRA TRIFESTI – produse de panificatie de la sat

S.C. ALBERT DISTRIBUTION & LOGISTICS S.R.L. – oua de la gainile crescute natural

S.C. AGRO CD S.R.L. – fructe uscate si proaspete , seminte , nuci precum si gem , dulceata si miere facute in casa

Mobilierul si amenajarea cofetariei a fost asigurata de S.C. BIZZOO S.R.L pe baza unui contract pe o perioada determinata.

In Monitorul Oficial nr. 681 din 2004, a fost publicata legea privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, care abroga legea anterioara in acest domeniu, Legea nr. 133/1999.

S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L se incadreaza in categoria IMM-urilor (intreprinderi mici si mijlocii) deoarece are un numar mic de angajati , respectiv 7, fiind de altfel o microintreprindere.

Structura organizatorica a firmei se bazeaza pe relatia directa a managerului cu restul angajatilor , directorul fiind cel care se implica in absolute toate activitatile , facand lucrurile sa mearga in asa fel incat toata lumea sa fie multumita .

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Infiintarea unei Firme - SC Ca la Mama Acasa SRL.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
2 634 cuvinte
Nr caractere:
16 183 caractere
Marime:
29.87KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!