Indicatori în transporturi

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pe teritoriul unei regionale de cale ferata sunt amplasate 5 statii principale in care se executa operatii de formare descompunere a trenurilor comerciale.

Informatii cu privire la distantele Si de formare si statiile Sj de descompunere a trenurilor, notate cu dij, precum si cele cu privire la cantitatile de transportat anual (intre statiile i j), notate cu Qij, sunt prezentate n tabelul urmator: (cantitatile sunt exprimate in mii tone) Tabelul al 3-lea ne prezinta timpii medii de stationare a trenurilor comerciale in statiile de pe parcurs (tspij - in ore): In urmatorul tabel sunt prezentate duratele medii de imobilizare a vagoanelor in cadrul operatiilor de incarcare formare (in ore): Durata medie de imobilizare a vagoanelor la operatiunile de descompunere descarcare este redata in urmatorul tabel (in ore): Al 6 lea tabel cuprinde timpii medii de stationare a locomotivelor la o reutilizare in statiile in care isi au depoul de domiciliu (tsdij - in ore): coeficientul mediu de neuniformitate in timp a traficului: 1; tara medie a unui vagon conventional: 8 tone; garnitura medie a unui tren este de 60 vagoane conventionale; capacitatea de incarcare a unui vagon conventional este de 20 tone.

Sa se calculeze indicatorii de utilizare a materialului rulant.

Rezolvare: I. Indicatori cu privire la trenuri 1. Numarul total anual de trenuri care circula pe sensuri intre fiecare pereche de statii: ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Indicatori In Transporturi
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
395 cuvinte
Nr caractere:
2 807 caractere
Marime:
11.07KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
indicatori, transporturi
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!