Atelier Prelucrat Material Lemnos Specializarea Managementul Firmei

Previzualizare referat:

Extras din referat:

a. Denumirea proiectului Atelier debitat si prelucrat material lemnos b. Localizarea proiectului Sat Draganesti, Comuna Andrieseni, Judetul Iasi c. Tipul activitatilor generatoare de venit: d.

Data la care va incepe comercializarea produselor/serviciilor (daca deja ati si inceput comercializarea produselor, oferiti amanunte suplimentare). II. OBIECTIVE Care sunt obiectivele generale in desfasurarea acestor activitati? Pe termen scurt: Pe termen lung: III. DATE PERSONALE a. Numarul membrilor grupului de productie 12 membri b. Comitetul de Conducere a Proiectului: Presedinte ACHIHAEI ANDREI SEBASTIAN (2) Administrator. DUMA DAN c. Pregatire (profesionala): LICEUL A. T. LAURIAN BOTOSANI LICEUL A. T. LAURIAN BOTOSANI d.

Experienta de munca (ani) in domeniu (1) 1 an.

(2) 2 ani e.

Alte cursuri de pregatire urmate? (daca e cazul) Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor f. Care sunt calificarile / cunostintele profesionale de care aveti nevoie si pe care intentionati sa le dezvoltati pe parcursul derularii proiectului si a activitatilor generatoare de venit?

Informatii detaliate despre solicitant Indentitate (societatea comerciala solicitanta) Detalii despre banca Domeniul de activitate al societatii comerciale (descriere detaliata a activitatilor principale ale firmei, inclusiv tipul de activitate (productie, servicii, turism, constructii etc.

) si codul CAEN, asa cum rezulta din documentele firmei) Asociati/Actionari (Prezentati lista completa a asociatilor/actionarilor - persoane fizice sau juridice) IV. Bugetul total al proiectului 20. 000 Euro, din care: Cheltuieli eligibile conform programului, reprezentand 100%, din care: de la Programul Dezvoltarea Regiunii NORD-EST sau, dupa caz, Programul Dezvoltarea judetului 10. 000 Euro reprezentand 50% contributia solicitantului 10. 000 Euro Lei, reprezentand 50% Date privind masinile, utilajele, instalatiile si echipamentele pentru care se solicita sprijin financiar Total 10. 000 8. 500 1. 500 V. TRANSFERUL DE FONDURI Va rugam sa prezentati propunerile dvs.

privind planificarea transferurilor. VI. LOCURI DE MUNCA Estimati costul fortei de munca de care aveti nevoie pentru activitatile generatoare de venit: VII. PRODUSE / SERVICII (obiectul activitatii generatoare de venit): 1. Succinta descriere: 2. Care sunt activitatile pe care intentionati sa le realizati pentru a mari calitatea / valoarea produselor? (Largirea gamei de produse (Ambalarea (Etichetarea 3. Cat credeti ca veti vinde din fiecare produs pe zi sau pe saptamana sau pe luna (specificati unitatea de timp) ? * Se completeaza in functie de numarul de produse pe care doriti sa le vindeti ** Cifrele din coloana trei vor trebuie sa totalizeze 100 DATE FINANCIARE Capitalul de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Atelier Prelucrat Material Lemnos Specializarea Managementul Firmei
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
3 529 cuvinte
Nr caractere:
22 972 caractere
Marime:
35.14KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Predat:
la gimnaziu
Sus!