Microfermă de prepelițe Breaza

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Ouale pentru incubat trebuie sa aiba o fertilitate de minim 90% si trebuie conservate in cele mai bune conditii pe perioada dinainte de introducere la incubat.

Pastrarea oualor trebuie sa fie facuta intr-o camera racoroasa, la o temperatura de 10 - 15 grade C, dar nu pentru mai mult 7 zile. Pe timpul pastrarii ouale trebuie sa fie periodic intoarse cu 180?.

Ouale mici sau prea mari, ouale cu coaja rugoasa sau pigmentatie albastrie sau chiar deformate nu sunt oua bune pentru clocit. Ouale pentru clocit trebuie sa fie curate, cu coaja intreaga, sa aiba un aspect uniform, sa nu fie nici prea mici si nici prea mari, sa aiba coaja neteda si tare, sa prezinte o pigmentatie maronie bine distribuita pe suprafata cojii si sa aiba cel mult 5 sau 6 zile. Acestea trebuie colectate de la custile unde se afla o grupa de 1 la 3, un mascul la trei femele, care sa fie impreuna de cel putin 7 zile. In perioada in care nu se doreste colectarea de oua pentru incubat se recomada modificarea grupei la 1 la 5.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microferma de Prepelite Breaza.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
3 040 cuvinte
Nr caractere:
15 015 caractere
Marime:
571.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Ecologie
Tag-uri:
microferma, prepelite
Predat:
la facultate
Materie:
Ecologie
Sus!