Plan de Afaceri

Extras din referat:

Firma de exerciţiu reprezintă o metodă interactivă de învăţare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, care asigură condiţii pentru probarea şi aprofundarea practică a competenţelor dobândite de elevi/ studenţi în pregătirea profesională.

F.E. Inovation Art S.R.L. este o firmă de exerciţiu în cadrul programului ROCT(Centrala firmelor de exerciţiu din România), înfiinţată la data de 22.10.2009, cu sediul în Bucureşti, sector 1, strada B-dul Dacia, nr 34.

F.E. Inovation Art S.R.L. are ca obiect de activitate prestarea serviciilor, şi anume activităţi de design specializat având codul CAEN 7410.

Capitalul social al firmei în valoare de 2000 lei rezultă din aporturile celor 4 asociaţi.

Misiunea companiei Inovation Art este să satisfacă preferinţele clienţilor săi la cel mai înalt nivel, oferind servicii ireproşabile.

Viziunea noastră: Ne propunem să continuăm provocarea cu noi înşine şi să facem firma mai mare şi mai prosperă; vom promova de asemenea inovaţia şi spiritul profesional.

Strategia: Compania noastră adoptă diferite strategii în funcţie de poziţia firmei faţă de dimensiunile şi trăsăturile pieţei.Astfel:

-faţă de dinamica pieţei folosim strategia creşterii, care să ne permită dezvoltarea activităţii pe piaţă;

-faţă de sructurile pieţei ne-am gândit la strategia diferenţiată ce constă în adaptarea ofertei fiecărui segment în parte;

-faţă de schimbările pieţei avem o strategie activă, specifică firmelor moderne, puternice, preocupate permanent de înnoire şi perfecţionare;

-faţă de exigenţele pieţei ne-am propus strategia exigenţelor ridicate, punând accent pe calitate şi asistenţă de specialitate;

-faţă de nivelul competiţiei recurgem la strategia ofensivă pentru a putea îndeplini obiectivul creşterii cotei de piaţă.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Marime:
5.01MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Contabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!