Analiza Veniturilor Cheltuielilor și Rezultatul Financiar

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

Date de identificare a agentului economic
Piata de desfacere
Obiect de activitate
Date despre aspectul veniturilor
Situatia cheltuielilor
Date privind situatia resurselor umane
Rezultatul financiar
Bibliografie

Extras din referat:

DATE DE IDENTIFICARE ALE AGENTULUI ECONOMIC

SC SELECT HOUSE SRL este o societate cu raspundere limitata, cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului , avand sediul social in judetul Vrancea, localitatea Focsani, str. Comisia Centrala, nr. 1A, tel. iar activitatea pe care o desfasoara este potrivit codurilor CAEN : 0 – Restaurante. A fost infiintata la 25 martie 2008 si are un capital social subscris si varsat de 200 000 lei.

PIATA DE DESFACERE

Restaurantul este situat in partea de N-E a municipiului Focsani pe str. Comisia Centrala nr.1, in apropierea intersectiei cu Str. Magura fiind creat intr-un ambient modern. Totodata va pune la dispozitie meniuri traditionale romanesti si internationale realizate de maestrul bucatar, toate acestea creând un ambient primitor si deosebit pe care cu siguranta nu-l veti uita. Are o capacitate zilnica de 95 locuri iar in cazul meselor festive, de afaceri, a nuntilor si botezurilor poate fi extins pana la 200 locuri.

OBIECT DE ACTIVITATE

Pentru ca standardele și calitatea serviciilor noastre sunt de 4 stele se organizează evenimente deosebite, speciale. Avem experiență pentru orice tip de eveniment, de la petreceri private (nunți, botezuri, aniversări), evenimente corporate (conferințe, seminarii, training-uri, team-building-uri, întâlniri de afaceri sau mese organizate) sau evenimente culturale.

Pentru fiecare eveniment putem personaliza locația în funcție de solicitarea clientului, atât din punctul de vedere al meniurilor, al amenajării restaurantului, al ambientului. Punem la dispoziție echipamente audio-video performante și alte dotări care asigură un confort maxim. Iar maestru bucătar este pregătit să se adapteze oricărui tip de cerință gastronomică, îmbinând savoarea proaspetelor preparate cu designul specific al fiecărui eveniment, pentru a asigura eleganța celor 4 stele oferite de restaurantul nostru.

Rezervările se pot face telefonic sau online, iar în scurt timp de la primirea solicitării, un reprezentant al Restaurantului va contacta clientul pentru stabilirea detaliilor necesare pentru organizarea unui eveniment perfect.

Observații:

UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA, BUCURESTI

FACULTATEA DE MANAGEMENT, INGINERIE ECONOMICA IN AGRICULTURA SI DEZVOLTARE RURALA

SPECIALIZAREA: INGINERIE SI MANAGEMENT IN ALIMENTATIE PUBLICA SI AGROTURISM

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Veniturilor Cheltuielilor si Rezultatul Financiar.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
972 cuvinte
Nr caractere:
7 723 caractere
Marime:
19.29KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Contabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Profesorului:
Condei Reta
Sus!