Campanie Digi Link RCS-RDS

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Compania RCS & RDS a lansat, marți – 8 octombrie, două noi abonamente de internet, care vor fi disponibile din luna noiembrie și permit accesul la viteze de download de până la 500 Mbps și, respectiv, 1 Gbps, cele mai mari viteze de pe piața locală.

Abonamentele Digi Net Fiberlink 500 și Digi Net Fiberlink 1000 vor fi disponibile la un preț de 49 de lei și, respectiv, 59 de lei, cu TVA inclus.

Abonamentele se adresează clienților persoane fizice și pot fi oferite de companie în peste 150 de localități, în zonele urbane, dar și în cele periferice și rurale.

"Informația ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauții au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale, dar și viitoare de comunicare", a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Valentin Popoviciu.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în România, Ungaria, Cehia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 270 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piață în România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din Romania care oferă pachete complete cu 5 servicii. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață.

RCS & RDS este și prima companie de telecomunicații din Romania care a investit în conținut media, compania deținând propriile televiziuni: 3 canale de sport, cu cele mai puternice competiții din Romania și din lume - Digi Sport 1, 2 și 3, o televiziune de știri cu 7 stații locale - Digi24, un canal de film Pay-TV - Digi Film și 3 canale de documentare - Digi World, Digi Life și Digi Animal World.

Potrivit companiei, RCS & RDS este furnizorul numărul 1 de internet din România și oferă internet fix cu cea mai mare viteză de download și upload, cel mai mic preț pentru astfel de viteze și cea mai bună acoperire la nivel național.

Într-o conferință de presă organizată la ultimul etaj al hotelului Parliament, Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS & RDS, a făcut astăzi (8 octombrie 2013) un anunț la care nu se aștepta nimeni: Internet la viteză de 1 Gbps!

Previziunile de pe forumuri au fost depășite en fanfare, asftel, noile abonamente anunțate sunt:

Fiberlink 500 - download 500 Mbps, upload 100 Mbps - 49 lei/lună

Fiberlink 1000 - download 1 Gbps, upload 100 Mbps - 59 lei/lună

Abonamentele Fiberlink 1 și 2 vor fi redenumite Fiberlink 50, respectiv Fiberlink 100, și își vor păstra atât caracteristicile de viteză, cât și tarfiul lunar.

Valentin Popoviciu susține că aceste noi servicii de internet fix au fost introduse pentru a menține și confirma statisticile care plasează România în topul mondial al vitezelor de acces la internet. De asemnea, el afirmă că, la nivel economic, compania pe care o reprezintă a ținut întotdeaua cont atât de investiții, cât și de nevoile și puterea de cumpărare a publicului și a încercat să mențină un echilibru constant între acestea.

La fel de surprinzător, având în vedere zvonurile pesimiste de pe internet, este faptul ca rețeaua permite contractarea imediată a noilor abonamente în majoritatea ariei de acoperire, deci cu siguranță în toate marile orașe, indiferent dacă vorbim de abonați de la blocuri sau case.

Cei interesați pot suna începând cu 15 octombrie pentru a face precomandă, urmând ca din 1 noiembrie să inceapă upgrade-ul pentru clienți. Singura modificare în apartament o reprezintă resertizarea mufei UTP, iar pentru cei care au și telefonie se va instala, cel mai probabil, un router.

Cele două noi abonamente sunt disponibile atât individual, cât și în pachetele care cuprind servicii de televiziune și telefonie fixă/mobile, prețul acestor fiind același.

Serviciile se adresează, în primul rând, clienților rezidențiali deja existenți ai companiei, dar și tuturor celorlalți utilizatori pe care RCS & RDS încearcă să îi convingă de calitatea acestora. Nu în ultimul rând, pachetele se adresează și clienților business, deși aceștia puteau deja opta pentru orice tip de viteză.

Compania are în momentul actual peste 600.000 clienți activi de date mobile, iar odată cu obținerea licentei de 900Mhz, în urma unei licitații la care au participat, care va fi disponibilă din aprilie 2014, vor relansa serviciile de date mobile și voce mobilă, pentru a extinde acoperirea și a mari numărul de clienți.

Observații:

Universitatea București

Facultatea de Litere

Comunicare și Relații Publice

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Campanie Digi Link RCS-RDS.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
22 imagini
Nr cuvinte:
5 281 cuvinte
Nr caractere:
26 992 caractere
Marime:
49.09KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!