Campania Tine-ți viața în propriile mâini

Extras din referat:

•Educație – în acest sector, compania și-a propus să-și informeze clienții despre cum pot să folosească în siguranță telefonul mobil. Prima acțiune de acest fel a avut loc în vara anului 2007, când Germanos a desfășurat campania Ține-ți viața în propriile mâini!. Aceasta a vizat limitarea utilizării telefonului mobil la volan și utilizarea sistemelor de tip "mâini libere" pentru siguranța tuturor participanților la trafic. Datorită rezultatelor obținute, ea a fost reluată și în 2008, 2009 și 2011. • Componenta de mediu s-a realizat în 2009, când 150 de angajați Germanos și Cosmote au plantat 10.000 de stejari lânga Ploiești, în programul “Adoptă o pădure”.

• In zona de social, compania sprijină persoanele aflate în dificultate prin donații în bani și obiecte. Germanos este partener tradițional al organizației ”Salvați Copiii”, Romania, dar se implică și în acțiuni umanitare ad-hoc.

Folosirea telefonului mobil în trafic este una din principalele cauze ale accidentelor rutiere. Studiile internationale arată că șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc sunt mai periculoși decât cei care au consumat alcool.

Pentru a reduce numărul de accidente rutiere, Germanos a derulat în 2008 campania “Ține-ți viața în propriile mâini!". Aceasta și-a propus informarea șoferilor despre pericolele utilizării telefonului mobil în trafic fără dispozitive tip "mâini libere".

Campania a luat naștere în 2007 iar pe parcursul lui 2008 & 2009, Germanos a extins proiectul devenind o campanie națională.

În perioada iulie – august 2008, Germanos și-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra pericolelor utilizării telefonului mobil în trafic și să promoveze o serie de alternative pentru acesta (dispozitive handsfree cu fir, handsfree bluetooth, car kit etc.).

Campania s-a desfășurat în 6 orașe din țară (București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara) și a avut trei componente:

• informarea șoferilor despre pericolele la care se expun prin folosirea telefonului mobil în trafic și promovarea unor alternative;

• educarea viitorilor conducatori auto prin acțiuni și dezbateri in cadrul orelor de legislație rutieră;

• informarea reponsabililor de parcuri auto din companiile care dețin flote extinse de autovehicule, cu privire la importanța introducerii obligativitații utilizării de catre angajați a dispozitivelor tip "mâini libere" la volan.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Campania Tine-ti Viata in Propriile Maini.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Marime:
230.67KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!