Analiza unei situații de comunicare la locul de muncă

Previzualizare referat:

Extras din referat:

O situatie de comunicare la care am participat in mod nemijlocit s-a petrecut la locul de munca, mai exact in unul din magazinele Cosmote din tara. Intr-una din zile sefa de magazin a convocat o intalnire pe tema cresterii vanzarilor si dezvoltarii abilitatilor de comunicare cu clientii dupa ce a concediat vechii angajati si a angajat numai tineri, proaspeti absolventi.

Analiza structurala

Contextul in care s-a desfasurat actul comunicativ a avut loc intr-o institutie privata si anume intr-un sediu Cosmote, la sfarsit de program, la inceputul lunii noiembrie a anului 2012.

Emitentul este doamna Popescu, sefa magazinului, o femeie de 40 ani, inalta, cu o constructie atletica, cu parul roscat si usor carliontat, mereu cocheta, cu o tinuta impecabila si in pas cu moda la tot ce tine de vestimentatie, coafura, machiaj. Faptul ca se ingrijeste cu atata atentie in fiecare zi si ca tine enorm de mult la aspectul fizic si la sanatate sunt consecintele unei bune cresteri, unei educatii deosebite primite din copilarie de la parinti. Temperamentul coleric pe care il are este unul deranjant deoarece fiind foarte impulsiva si irascibila isi jigneste foarte des angajatii chiar si la cele mai nesemnificative greseli.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza unei Situatii de Comunicare la Locul de Munca.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
2 490 cuvinte
Nr caractere:
10 750 caractere
Marime:
19.11KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
comunicare, munca
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!