Analiză reclamă

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Aparitia publicitatii este plasata de multi autori in antichitate, cand prin intermediul diverselor mijloace (scrise sau orale) se incerca informarea consumatorilor cu privire la anumite produse. Inscriptiile descoperite pe diverse materiale (tablita de ceramica, papirus) sau strigatele prin care era anuntata vanzarea unui anumit produs pot fi considerate precursoarele anunturilor publicitare din present.

De la reclamele in care detergentul Dero Surf scotea cele mai frecvente 99 de pete la cele in care ideile de baza care dominau brandul erau curatenia si culoarea alb sau preturile scazute, produsul Dero Surf a trecut, odata cu implinirea a 40 de ani pe piata romaneasca, la o abordare cu totul diferita.

Agentia de publicitate Punct Advertising a realizat pentru marca de detergent Dero Surf o noua campanie de comunicare, numita "Parfumul Anilor Cei mai Frumosi", care marcheaza implinirea a 40 de ani de la lansarea Dero pe piata romaneasca si care poate fi vazuta pe tv, print, outdoor si radio din mai pana in iulie. Este o campanie cu totul diferita de fosta abordare de brand a Dero Surf, bazata pana acum, in principal, pe beneficii precum eliminarea petelor sau costurile reduse ale produsului. De data aceasta, ideea creativa a

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Reclama.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
954 cuvinte
Nr caractere:
5 053 caractere
Marime:
9.64KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
promovare produse, publicitate, produse
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!