Strategie de marketing

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Serviciile acordate clientilor

Serviciile noastre cuprind depanare hardware, software,upgrade-uri,asistenta IT, xerox si printare.

Depanare hardware va include identificarea componentei defecte, in cazul unei astfel de probleme, reparatia acesteia, testarea sistemului cu noua configuratie.

Va include si instalarea hard-discului, placii de baza, Floppy Diskului,Cd-romului(DvD writeble, Cd-writeble), modemului intern si extern (configurare+instalare), placii de sunet, placii video (configurare+instalare), instalarea procesorului, coolerului, memoriei RAM, sursei de alimentare, imprimantelor locale sau in retea.

Oferim si un pachet special, intretinere PC hardware+software.

Depanare software va include instalarea sistemelor de operare Windows sau Linux ,oferim sfaturi in privinta compatibilitatii dintre sistemul de operare si configuratia calculatorului. In cazul in care clientul refuza sfatul si insista istalarea unui soft nerecomandat pt configuratia calculatorului, nu ne asumam responsabilitatea in cazurile unor posibile defectiuni.

Oferim instalarea programelor necesare tip office, programe de grafica( Adobe Photoshop,Ilustrator,Corel Drow etc...), de compilare (pt limbajele de programare folosite in facultati in general) ....

Upgrade-ul calculatorului se va face in mai multe etape: Vor fi facute niste constatari asupra sistemului si vor fi prezentate clientului diferite posibilitati de upgrade, fiecare avand un pret corespunzator. Clientul va plati separat constatarea pe langa upgrade. Urmatoarea etapa va fi upgradarea calculatorului dupa planul ales de client din cele prezentate...se accepta si sfatuirea cu clientul in cazul in care acesta are anumite preferinte.

Pentru toate serviciile prezentate se va oferi o garantie pe o perioada , variind de la 1 luna pana la 6 luni, in functie de tipul serviciului.

In cazul in care clientul este nemultumit de serviciile noastre va fi efectuata o analiza a situatiei si in cazul in care concluzia va fi favorabila clientului acesta va fi despagubit integral.

Politica de distributie

Unitatile de hard si de soft vor fi achizitionte de la depozite respectiv firme de calculatoare cu care speram sa putem avea in viitor si o colaborare.

Oferim serviciul de instalare pentru clientii care vin cu softul, sau unitatea de hard , dar si pentru cei care doresc si achizitionarea softului sau unitatii pe care doresc s-o instaleze.

Politica de promovare

Ca principale puncte de promovare vom folosi internetul, si flyerele. Vom avea un site unde vom detalia serviciile oferite, vom prezenta firmele de la care procuram diverse produse de hard si soft. De asemenea ne vom prezenta pe noi, cei care am infiintat firma. Clientii nostrii vor putea afla cunostintele si experientele noastre in domeniul IT. Datele de contact nu vor lipsi...si de asemenea liste cu preturi care intra la detalierea serviciilor.

Inafara de site ne-am gandit sa ne promovam firma creeand un Hub pe Dc. Dc-ul este unul din cele mai folosite programe, mai ales de studenti.Oodata ce userii se vor conecta pe hub-ul nostru pentru diferite activitati gen download-uri si altele ...vor vedea mesajele de reclama pe care le vom expune pe hub. Deasemenea vom putea discuta cu posibilii clienti tot prin acest hub.

Un alt mod de promovare pe care il vom folosi va fi prin articole pe internet..exista site-uri specializate pentru reclama..care au intaietate pe google. Cum majoritatea firmelor concurentiale au o reclama puternica pe intenet trebuie si noi sa promovam cat mai mult firma noastra pentru a tine pasul deocamdata.

Vom folosi si metoda de promovare prin distribuirea de flyere, cum am spus. Acestea vor fi impartite prin facultati, camine studentesti, zone centrale ale orasului si in special zona Tei. Vom folosi o strategie de comunicare speciala pentru flyere ,pentru a putea atrage cat mai mult atentia.Avem nevoie sa ne facem cunoscuti. Strategia de comunicare se bazeaza pe contrast. Vom folosi o interogare ,,Probleme cu calculatorul?" care va atrage atentia asupra imaginii de pe flyere, care va ilustra o caricatura ce inspira cat mai bine momentele in care o persoana are probleme mari cu calculatorul. Imaginea va fi cat mai sugestiva pentru a transmite un sentiment neplacut, stres ,panica. Apoi va urma mesajul care ne va reprezenta firma ,,Noi te salvam".

Acesta este mesajul de impact al pliantului, dupa care vor fi prezentate cat mai clar si succint serviciile noastre si datele de contact.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategie de marketing.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
742 cuvinte
Nr caractere:
3 850 caractere
Marime:
8.91KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Comerț
Tag-uri:
comert, produse, vanzare
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!