Proiect design și estetica mărfurilor - analiza valorii estetice a laptopurilor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Laptop Dell

Computerul de care aveți nevoie în interiorul laptopului pe care îl doriți

XPS 15z vă oferă ce este mai bun din tot, fără a face niciun sacrificiu.

Sofisticare fără egal

De la carcasa sa din aluminiu anodizat și până la tastatura de tip chiclet, cu retroiluminare, laptopul XPS 15z combină măiestria clasică și designul contemporan. Este o diferență pe care o puteți simți cu adevărat.

Uşor de utilizat. Greu de egalat.

Dotat cu caracteristici inteligente și intuitive, pe măsura măiestriei cu care a fost proiectat, XPS 15z este o capodoperă a formei și funcției.

O imagine incredibilă

Editați și partajați cu ușurință fotografii cu ajutorul software-ului Stage, apoi vizualizați-le pe afișajul uimitor de luminos și viu, de 15,6 inchi, disponibil opțional cu înaltă definiție completă.

Laptop Sony Vaio

Design

VAIO s-a bucurat întotdeauna de o excelentă reputaţie pentru designul şi creativitatea superioare cu care a fost conceput, ţinând seama atât de aspectul estetic, cât şi de cel funcţional, care-i conferă un aspect contemporan.

Tastatură cu izolare între taste

VAIO VPCEH prezintă tastatura cu izolare Sony, atât de imitată. Spaţiul optim dintre taste reduce greşelile de dactilografiere, iar datorită tastelor concepute ergonomic, al căror centru este uşor adâncit, fiecare apăsare a tastei oferă un sentiment de siguranţă, producând o reacţie precisă şi impresia unei experienţe de dactilografiere deosebite, comparativ cu tastaturile convenţionale. Tastatura cu izolare creează sentimentul esteticii funcţionale.

Majoritatea modelor VAIO sunt disponibile într-o serie de finisări şi culori vii, care reflectă personalitatea şi stilul dvs. şi vă ajută să vă distingeţi de lumea monocromă.

Puteţi să vă puneţi în valoare personalitatea datorită unei game de accesorii adaptate pentru modelul dvs. VAIO.

Laptop Acer Aspire V5

Acer deţine produsele mobile de care aveţi nevoie pentru a vă explora lumea. Elegantele Ultrabook™-uri vă oferă instrumente de top pentru stilul dvs. de viaţă în mişcare, iar tabletele noastre vă menţin conectat la lucru şi la distracţie. Notebook-urile Acer oferă putere şi performanţă excepţionale, iar netbook-urile sunt adecvate ca dimensiuni pentru ghiozdane şi mâini mici. Depăşiţi-vă limitele cu excelenta tehnologie mobilă de la Acer.

Laptop Asus

Trăiește un nou stil al vitezei cu ASUS-Lamborghini VX7

Design ultra-luxos, inspirat de super-mașinile italiene renumite la nivel mondial, ce întâlnește excelența tehnologică ASUS. Este cel mai puternic notebook de până acum, pregătit să plece cursă.

Împrumutând desing-ul Automobili Lamborghini și Murcielago LP640, VX7 păstează înfățișarea aerodinamică și agresivă ce iese în evidență. Așteaptă-te ca oamenii să îl observe. Materialele premium, texturile fine și culorile îndrăznețe completează acest notebook revigorând computingul de calitate.

Observații:

Academia de Studii Economice

Facultatea de Comerț

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect Design si Estetica Marfurilor - Analiza Valorii Estetice a Laptopurilor.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
1 474 cuvinte
Nr caractere:
9 721 caractere
Marime:
300.14KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comerț
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!