Interviu Antreprenoriat

Previzualizare referat:

Extras din referat:

SECURYTAS a fost înființată în anul 1998 de un grup de cadre militare decise să-și valorifice experiența dobândită pe parcursul activității desfășurate în cadrul Ministerului Apărării.

A fost autorizată să-și desfășoare activitatea în baza prevederilor legii 18 /1996 cu autorizația 431 P+T / 1998 având ca obiect principal de activitate servicii de pază și protecție a bunurilor și persoanelor, transport valori, proiectare și instalări sisteme tehnice de alarmare la efracție.

În anul 2004, SECURYTAS a obținut de la comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala autorizația de funcționare pentru a organiza programul de calificare pentru ocupația de agent de pază și ordine.

Conducerea societatii a hotărât în anul 2004 înființarea a două noi societăți, urmând ca la aceste societăți să se transfere activitățile de pază și sisteme tehnice pentru a se asigura urmărirea și dezvoltarea fiecărei oportunități. Astfel a luat ființă SECURYTAS SYSTEMS care a preluat proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de alarmare împotriva efracției, fiind licențiată de Inspectoratul General al Poliției cu numărul 0092 /T 10.02.2005 și SECURYTAS TEAM care a preluat serviciile de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, serviciile de transport de bunuri și valori importante, fiind licențiată de Inspectoratul General al Poliției cu numărul 0229 /P din 24.02.2005. Activitatea de calificare în ocupația de agent de pază și ordine se desfasoară în cadrul societății SECURYTAS în baza autorizației nr 000013 / 2004.

SECURYTAS Grup, prin domnul Nicușor Răducanu, este membru fondator al ARTS ( Asociația Română pentru Tehnică de Securitate) o organizatie non-guvernamentala si non profit, care promoveaza si protejeaza interesele membrilor sai, asigurand reprezentarea lor in raporturile cu autoritatile publice, alte asociatii, diferite institutii si organisme.

O persoana care decide sa isi inceapa propria afacere va trebui sa parcurga un drum lung, tumultos, plin de ocazii, dar si blocat de obstacole.

Motivația poate fi :

Dorinţa de a realiza ceva propriu, numai al lui. Fiecare om doreşte să se afirme, să-şi deschidă o firmă pe care să o conducă aşa cum consideră el că este mai bine. Reuşita firmei reprezintă confirmarea valorii celui care a creat-o, confirmarea capacităţilor de care acesta dispune.

Dorinţa de a fi independent. Majoritatea oamenilor îşi doresc să fie proprii lor

stăpâni, să devină independenţi atât din punctul de vedere al vieţii personale cât mai ales al celei profesionale. Pentru cel care doreşte să devină întreprinzător această dorinţă este mai puternică decât la celelalte persoane.

Dorinţa de realizare personală şi profesională. Provocarea de a-şi construi

propria afacere îl ajută să se dezvolte ca şi individ. A avea succes presupune să facă faţă

riscurilor, nesiguranţei, să organizeze şi să conducă folosind resurse limitate.

„Un om trebuie sa fie ceea ce poate sa fie” (Maslow) acesta este motto-ul SECURYTAS. Astfel in ierarhia necesitatilor individului, la nivelul inferior se afla necesitatea de siguranta. Obținerea performanței are la baza satisfacerea acestor necesități.

Pentru aceasta, grupul de firme SECURYTAS are ca scop identificarea si eliminarea pericolului potential folosind atat sisteme moderne cat si personal calificat. A fost creat astfel un SistemTehnic de Asigurare a Securitatii (S.T.A.S.).

Eficienta S.T.A.S. are la baza dialogul intre noi si clientii nostri. Pentru a putea satisface cerintele clientilor nostri, pornind de la analiza si evaluarea mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, urmand sa oferim solutia cea mai potrivita

Grupul de firme SECURYTAS oferă o gama completa de servicii, care se incadreaza in urmatoarele categorii:

- servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor;

- servicii de transport valori si insotire transporturi rutiere, feroviare, aeriene.

Observații:

UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI

ADMINISTRAREA AFACERILOR MICI ȘI MIJLOCII

MASTER

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Interviu Antreprenoriat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
2 081 cuvinte
Nr caractere:
11 672 caractere
Marime:
19.88KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comerț
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!