Masele plastice

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In viata de toate zilele ne folosim foarte des de obiectele facute din mase plastica, de la farfuri si pahare de unica folosinta, la vase de bucatarie, aparate electrocasnice si pina la obiecte de imbracaminte si incaltaminte Se numesc materiale sau mase plastice materialul produs pe baza de polimer, capabil de a capta la incalzire forma ce li se da si de a o pastra dupa racire Ele se caracterizeaza printr-o rezistenta mecanica mare, densitate mica, stabilitate chimica inalta, proprietati termice si electroizolante.

Masele plastice se fabrica din materiale prime usor accesibile, din ele pot fi create usor cele mai felurite articole.

Toate aceste avantaze au determinat utilizarea lor in diverse utilizari tot in diverse ramuri ale economiei si ale tehnici, precum si in viata de toate zilele Utilizarea pe scara larga a maselor plastice a necesitat urmarea unor norme de protectie mediului datorita faptului ca aceste produse nu sunt biodegradabile. Din aceasta cauza este necesar ca masele plastice sa fie reciclate si nu aruncate la voia intimplari. Este necesara necesara educatia populatiei pentru a sorta si recicla produsele din mase plastice.

Substantele lichide folosite in industria maselor plastice nu trebuie sa fie deversate in apa, riuri sau lacuri si nici pe sol, deoare ce exista pericolul poluari acestora si imbolnavirea sau distrugerea florei si faunei Ginta Gabriel CLS a VII-a B suntem cei mai tari ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Masele Plastice - Varianta 2
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
265 cuvinte
Nr caractere:
1 536 caractere
Marime:
8.43KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Chimie
Predat:
la gimnaziu
Sus!