Automatizarea proceselor în industria chimică

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Accesoriile compatibile si senzorii placii de achizitie Labjack UE9 sunt :

1. CB15 Terminal Board

Ofera terminale cu surub convenabile pentru conectorul DB15 pe LabJack UE9.

Fig 1 - CB15 Terminal Board

Placa de borne CB15 se conectează la conectorul DB15 pe LabJack. Aceasta oferă un acces convenabil al bornelor cu surub la cele 12 Input-uri si Output-uri digitale disponibile pe conectorul DB15. CB15 este conceput pentru a se conecta direct la LabJack (vezi imaginea de mai jos), sau se poate conecta printr-un standard de 15 01:01-line cablu DB15 bărbat-femeie (nu sunt incluse).

LED-ul verde de pe CB15 este direct alimentat de la sursa de 5-volţi din LabJack, aşa că ar trebui să fie aprins ori de câte ori CB15 este conectat la o LabJack alimentata.

PCB CB15 este montat pe o bucată de Snaptrack. Snaptrack este o şină montabila DIN

2. CB37 Terminal Board (Rev 2.1)

Placa de borne CB37 se conectează la conectorul DB37 pe U6 LabJack sau UE9, şi oferă acces convenabil la bornele cu surub. CB37 este conceput pentru a conecta direct la LabJack (vezi imaginea de mai jos), dar se poate conecta, de asemenea, prin intermediul unor 01:01 37 linii de cablu de sex masculin-feminin. Deoarece CB37 V2.1 are borne cu surub cu IO / IO / GND / VS cu acelasi aranjament ca si U6/UE9 , acesta este compatibil cu module LJTick cu semnal condiţionat.

LED-ul verde de pe CB37 este direct alimentat de la sursa de 5-volţi (VS) din LabJack, aşa că ar trebui să fie aprins ori de câte ori CB37 este conectat la un LabJack alimentat.

PCB CB37 este montat pe o bucată de Snaptrack.

Atunci când se utilizează conexiuni analogice pe CB37, efectul curenţilor de teren ar trebui luat în considerare, în special atunci când un cablu este folosit şi curentii provin din bornele CB37.

Atunci când orice lungimi apreciabile de cablu sunt implicate, o bună practică este de a separa curentului de transport la sol de referinţă ADC. O modalitate simplă de a face acest lucru pe CB37 GND este de a folosi ca sursa de curent / chiuveta, şi de a folosi AGND ca sol de referinţă. Aceasta funcţionează bine pentru senzori pasivi (fără alimentare), cum ar fi un termocuplu, în cazul în care singurul motiv curent este întoarcerea de părtinire intrare curent de intrare analogice. O altă opţiune este să folosiţi un fir de teren separat pentru sarcini care necesită curent substantial.

Observații:

Facultatea de Inginerie Chimica si protectia Mediului

Specializarea : Inginerie si management

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Automatiarea Proceselor in Industria Chimica.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
1 382 cuvinte
Nr caractere:
7 233 caractere
Marime:
668.83KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Chimie Generală
Predat:
la facultate
Materie:
Chimie Generală
Sus!