Practică în informatică

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pentru realizarea acestui proiect am folosit site-ul WWW.WIX.COM , un domeniu ce permite realizarea altor site-uri si chiar stocarea lor pe server-ul lui, foarte simplu de utilizat pentru incepatori intrucat nu necesita cunostinte de programare sau de limbaj HTML. Interfata site-ului a fost in asa fel realizata incat elementele site-ului pot fi adaugate prin “drag and drop”, scutind astfel utilizatorii de secvente de cod dificile si lungi, lasand mai mult timp pentru creativitate si originalitate. Site-ul permite folosirea urmatoarelor elemente: texte, , imagini,galerii, videoclipuri, fisiere audio, bare de navigare, si foarte multe altele, dar de retinut este ca totul se realizeaza rapid, fara cunostinte HTML, caracteristica greu de gasit la unele programe.

Site-ul creat de mine prezinta un salon de infrumusetare,denumit “Be You…”specializat in oferirea de servicii de cea mai buna calitate pentru a le rasfata si a le satisface orice dorinta doamnelor si domnisoarelor. Pentru a putea sa fim convingatori si a atrage clientii,am dorit sa fac un site cu gust,plin de originalitate si creativitate astfel incat sa starnesc interesul vizitatorilor sa nu.i plictisesc ci din contra sa.i mentin oarecum captivi pe site.ul meu!

Am dorit un site colorat,feminin si cu o eleganta aparte ce.l deosebeste de restul site.urilor concurente! Acesta este creat intr.o maniera concisa si la subiect in asa fel incat sa fie placut de la primul contact.

Site.ul este structurat in 6 pagini avand fiecare o denumire sugestiva pentru a arata efectiv ce contine fiecare, Site-ul contine o prima pagina in care este prezentata o scurta descriere a salonului, iar de aici putem accesa:

SERVICES,WHAT’S NEW,BEAUTY EDITORIAL,FEEDBACK, SEARCH si CONTACT.Pe fiecare din aceste pagini se vor gasi noi informatii.

Pentru a accesa site.ul se foloseste urmatoarea adresa:

http://vaaalentinaa.wix.com/valentinavlad#!home/mainPage

Pentru a realiza site-ul, am hotarat ca la inceput sa introduc un fundal care sa fie in concordanta tema aleasa. Pentru aceasta sarcina am folosit optiunea „DESIGN”, apoi din meniul afisat am ales „BACKGROUNDS” apoi selectam backgrounds.ul preferat.

Acest background se pastreaza pentru toate paginile site-ului. Apoi,separat pe fiecare pagina, am introdus imagini cu diferite fete,text folosind butonul „ADD”,urmat de optiunea dorita:inserare text,imagine,video->urmata apoi de selectia „UPLOAD A NEW IMAGE”, apoi din folder-ul unde aveam pozele pentru site alese, am selectat imaginea dorita.

Observații:

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza- Iasi

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Practica in Informatica.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
729 cuvinte
Nr caractere:
3 875 caractere
Marime:
1.93MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!