Previzualizare referat:

Cuprins referat:

Cuprins
TEMA PROIECTULUI DE ATESTAT1
Cuprins.2
Introducere.3
Capitolul 1. Functionarea OFFICE XP4
1.1 Comenzi vocale în OFFICE5
Capitolul 2. Îmbunatatirea documentelor Word6
2.1 Crearea si editarea documentelor Word.7
2.2 Alinierea textului în coloane si tabele8
2.3 Cum sa înfrumusetati un document9
Capitolul 3. Editorul de foi de calcul EXCEL10

Extras din referat:

Office este un program care contine o serie de aplicatii, si este folosit pentru procesare de text pâna a manevrarea numerelor în tabele, de la administrarea bazelor de date pana la grafica, de la prezentari pana la agendele electronice.

Am ales prezentul proiect (OFFICE) pentru ca este un program foarte usor de utilizat, chiar si de începatori. Office-ul este utilizat pentru scrierea de texte, creare de tabele, grafice, diagrame si nu în ultimul rând pentru crearea paginilor web.

Exista o serie de versiuni ale programului Office cum ar fi: Office 97; Office 2000; Office 2003; iar în prezent cea mai noua versiune este Office XP.

Microsoft Office include de asemenea o serie de programe cum sunt: Word; Excel; Power Point; Acces; Outlook si Publisher.

Office XP introduce câteva noi facilitati inovatoare, fata de restul versiunilor Office, foarte usoare de utilizat. Având inclus suportul pentru recunoasterea comenzilor vocale si a dictarii putem acum sa introducem comenzi si sa tastam documente fara a ne atinge de tastatura. Noile ferestre de sarcini si etichetele inteligente afiseaza cele mai utilizate comenzi chiar si în interiorul documentelor dumneavoastra, astfel sunt mult mai usor de gasit, fara a mai fi nevoie sa le cautam printr-o serie de meniuri în cascada.

Office XP extinde posibilitatile versiunilor anterioare, adaugând instrumente ce fac mai usoara colaborarea la proiecte prin retea, prin email sau pe web.

În prezentul proiect se va urmari:

elementele de baza ale programului Office XP;

toate aspectele utilizarii Office XP pentru a crea documente de toate tipurile, pentru a proiecta grafice cu personalitate, pentru a construi tabele folosind formule si functii, pentru a pastra un calendar electronic si multe altele;

transformarea unui document Word într-o prezentare Power Point. Includerea unui tabel sau grafic Excel într-un document Word.

Capitolul 1 Functionarea OFFICE XP

Programul de instalare al Office-ului va adauga icoanelor aplicatiilor Office XP în meniul Start, Programs din Windows. Deschideti meniul Start, lasati sageata de la mouse pe Programs, apoi executati click pe numele aplicatiei pe care doriti sa o rulati. Unele aplicatii se pot rula folosind bara Microsoft Office Shortcut.

Bara de scurtaturi si folosirea sa

Microsoft Office are inclusa propria bara de instrumente, numita Shortcut Bar, care, în mod normal apare în partea dreapta a ecranului de fiecare data când este pornit Windows. Bara de scurtaturi contine butoane pentru creare de noi documente, mesaje e-mail, programarea întâlnirilor si îndeplinirea altor sarcini specifice Office-ului.

Daca bara de scurtaturi nu apare, ea poate fi activata: selectati Start, Programs, Microsoft Office Tools, Microsoft Office Shortcut Bar. Prima oara când alegeti activarea barei de scurtaturi, programul s-ar putea sa va ceara instalarea ei de pe CD; introduceti CD-ul Office si urmati instructiunile pentru instalare ce apar pe ecran. Fereastra de dialog Microsoft Office Shortcut Bar va va întreba daca doriti sa fie rulata automat la pornire bara de scurtaturi. Apasati butonul dorit  Yes sau No.

Figura 1.1 ilustreaza functionarea unei bare de scurtaturi. Lista ce urmeaza dupa figura descrie butoanele.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • MS Office.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7.5/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
43 pagini
Imagini extrase:
43 imagini
Nr cuvinte:
9 604 cuvinte
Nr caractere:
47 816 caractere
Marime:
10.42MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!