Metode de testare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

functional testing Testare de tip black box canalizata pe verificarea cerintelor functionale ale aplicatiei; acest tip de testare trebuie facut de testeri. Asta nu inseamna ca programatorii nu ar trebui sa isi verifice codul (asta fireste se aplica oricarui stadiu al testarii)

Black box testing Nu se bazeaza pe cunoasterea interna a design-ului sau a codului Testele sunt bazate pe cerinte si functionalitate

White box testing Se bazeaza pe cunoasterea logicii interne a codului aplicatiei. Testele sunt bazate pe acoperirea sintaxei de cod, ramuri, cai, conditii.

Testarea Functionala

unit testing Prima treapta a testarii ; se testeaza functiile sau module de cod De obicei sunt facute de programatori deoarece presupun cunostinte avansate a design-ului intern al aplicatiei si codului. Nu intotdeauna sunt usor de executat daca aplicatia nu are o arhitectura bine pusa la punct; poate presupune dezvoltarea de drivere sau stub-uri

integration testing Testarea combinata a diferitelor parti dintr-o aplicatie pentru a vedea daca functioneaza corect. Aceste "parti" pot fi module de cod, aplicatii individuale, aplicatii client-server intr-o retea etc.

system testing testare de tip black-box bazata pe specificatii care acopera toate partile sistemului.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Metode de testare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
811 cuvinte
Nr caractere:
4 823 caractere
Marime:
10.31KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
Metode de testare, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!