Delta Dunării - design-ul unui site

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Adresa: www.deltadunarii.ro (site-ul va fi creat in versiunea romana cat si in cea engleza)

Slogan: ,,Un colt de Paradis" - ,,A piece of Heaven"

Logo: Un pelican in zbor care tine in cioc steagul Romaniei; fundalul este reprezentat de un cerc ce contine 2 culori - in partea de sus culoarea dominanta va fi azuriul, simbolizand cerul, iar in partea de jos culoarea va fi cea bleumarin. Granita dintre cele 2 culori va fi usor ondulata pentru a sugera ideea de val, de apa, implicit de fluviul Dunarea si delta pe care o formeaza acesta la varsarea in Marea Neagra.

Descrierea generala a site-ului: Culorile si nuante care vor fi folosite la prezentarea paginilor din site vor fi cele legate de albastru, alb si verde. Aceste culori vor fi folosite in mai multe variante si tonuri, pentru a atrage atentia asupra aspectelor celor mai importante (in aceste cazuri se vor folosi nuante mai bine tari), dar si pentru a nu lasa impresia de spatiu gol. Inca din home page vor fi prezentate logo-ul si sloganul, aceste doua elemente urmand sa apara pe fiecare pagina a site-ului. In plus, tot in partea superioara a paginii, sub logo si slogan va fi vizibil un baner care va prezenta imagini edificatoare pentru peisajele din zona Deltei; se doreste introducerea imediata a vizitatorului in lumea pe care i-o prezentam si, de asemenea crearea impresiei de dinamism.

Important este faptul ca, in pagina principala va fi introdus un text despre unicitatea Deltei Dunarii in Europa din perspectiva peisajelor, a florei si mai ales a faunei. Nu se va insista foarte mult pe detaliile stiintifice in aceasta prima faza, intrucat se vor crea alte categorii speciale, dedicate florei, faunei, formarii deltei, climei s.a.m.d.

Trebuie adaugat ca, meniul, o parte din texte imaginile vor fi prezentate intr-o modalitate cat mai inedita, incercand sa imite miscarea ondulata a valurilor. Se va incerca dispunerea unor elemente care apar in paginile site-ului in

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Delta Dunarii - Design-ul unui Site.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 150 cuvinte
Nr caractere:
5 524 caractere
Marime:
30.60KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
pagini, informatii
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Profesorului:
Andra Ungureanu
Sus!