Husky Siberian

Previzualizare referat:

Extras din referat:

din pozitia stand si poate sapa pe sub majoritatea obstacolelor. Are nevoie de mult exercitiu si de un dresaj atent pt. a-l dezobisnui sa traga de lesa. Cateii din aceasta rasa erau crescuti de femeile tribului Chukchi din estul Siberiei, legenda afirma ca temperamentul bun si integrarea usoara in mediul familiar au fost dezvoltate in timp.

Infatisare Blana inferioara, care naparleste, este moale si neteda. Parul protector al blanei exterioare este drept si relativ neted. Ochii sai sunt albastri si migdalati care au o expresie nerabdatoare si prietenoasa. Urechiile erecte, triunghiulare, sunt apropiate, aflandu-se pe partea superioara a capului. Coada este purtata deasupra spatelui, rasucita cand cainele este alertat si tinuta in jos cand lucreaza sau se odihneste. Membrele cu pernite de protectie sunt usor arcuite. Corpul este drept si puternic, iar spatele este arcuit si musculos.

Trasaturile rasei Durata de viata: 14 ani Execitii: cativa kilometri Ingrijire: moderat Zgomot: foarte zgomotos Probleme de sanatate: probleme oculare Marime: 51-60 Rasa recunoscuta de: AKC, CKC, FCI, KC ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Husky Siberian - Varianta 1
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
255 cuvinte
Nr caractere:
1 246 caractere
Marime:
16.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Biologie
Tag-uri:
caine, specie
Predat:
la gimnaziu
Sus!