Au distrus natura

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Oare v-ati gandit vreodata ca poate natura simte? Va-ti gandit ca poate sub culorile divine si parfumul imbietor exista un suflet si ca el simte ce se intampla in jurul sau? Trebuie sa realizam si sa vedem dezastrele ce nu gandeam ca pot fi facute de om: distrugera padurilor, a parcurilor verzi, poluarea aerului, mizeria ce inlocuieste acum florile dintr-o gradina, toate acestea un adevar crunt si din pacate prea greu constientizat de oameni ce incet, incet au distrus aproape in intregime o imparatie a naturii si sanatatrea din noi.

Modul de viata puternic influentat de mizeria din jur a transformat fiecare om in parte in persoane ce nu mai tin cont de ceea ce este in jurul lor; nu le mai pasa ca sursa de viata se distruge mai rau pe zi ce trece si ca vom ajunge intr-un punct din care nu ne mai putem intoarce.

Vedem zilnic mizeria, vedem dezastrele provocate din imprudenta si neatentie, de oameni fara scop in viata ce gasesc in acest mod de a trai o placere mai mare decat ne putem imagina.

Oare este normal ca tot ce este frumos sa dispara? Oare este posibil ca oamenii sa nu constientizeze macar un pic raul pe care il provoaca? C red ca egoismul poate transforma mult dar oare sa fie un egoism atat de mare incat sa nu vada chiar nimic din ceea ce se intampla in jurul lor. ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Au Distrus Natura
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
344 cuvinte
Nr caractere:
1 371 caractere
Marime:
11.68KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Alte materii
Predat:
la gimnaziu
Sus!