Adrian Mutu

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Adrian Mutu este cel mai bun jucator activ al Romaniei, este un adevarat ambasador al tarii peste hotare. Incepe cariera in anul 1996 la FC Argesi Dacia Pitesti echipa sub tricoul careia a marcat 14 goluri in 51 de meciuri. Apoi in anul 1998 este transferat la Dinamo unde intra repede in inimile suporterilor marcand 29 de goluri in 41 de partide. Marea lui urcare a fost la Dinamo sub bagheta lui Ioan Andone antrenorul, care la a ajutat sa ajunga in anul 1999 la Inter, echipa la care a marcat 2 goluri si a jucat 14 meciuri. Mutu a avut o decadere si a ajuns la Helas Verona de la care a fost achizitionat de Parma.

La Parma Mutu se acomodeaza repede si devine idolul din umbra al echipei marcand 22 de goluri in 36 meciuri. In acelasi sezon 2002-2003 a fost desemnat cel mai bun stranier din Italia. Abramovici noul patron a lui Chelsea Londra, care vroia sa faca o echipa de Champions Ligue il ia pe Mutu in echipa de vedete. Aici incep problemele lui Adrian, a gasit multi colegi cu care a inceput sa fregventeze barurile din Londra si ajungand in disgratia lui Ranieri jucand doar 31de meciuri si marcand 10 goluri, el stand mai mult pe banca de rezerve a echipei. Intre timp Adrian isi distrusese si casnicia despartindu-se de Alexandra cu care avea un copil.

A inceput sa apara in ziarele de scandal din Anglia care l-au surprins prin discoteci cu celebritati precum Naomi Chambel. Intre timp la Chelsa vine Murihnio care il exclude pe Mutu din echipa, iesind pozitiv la un control antidoping.

Adrian este suspendat de liga Engleza pe o perioada de 7 luni pierzand contractul cu Chelsa. Salvarea sa a venit din partea lui Luciano Mogi care il ia la Iuventus Torino. Mutu se casatoreste cu Consuelo, urmand sa aiba un copil.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Adrian Mutu
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
311 cuvinte
Nr caractere:
1 552 caractere
Marime:
40.05KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Alte materii
Predat:
la gimnaziu
Sus!