Înființarea unei firme - SC Lavant SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1.PREZENTAREA FIRMEI

S.C. “LAVANT” S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu sediul in Brasov, Bulevardul Garii nr. 3, ce a fost infiintata la data de 09/03/2011, cu capital privat, romanesc, obtinut prin aportul celor 2 asociati – Istudor Alina,Busuioc Simona.

Societatea este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu :

J - 08/1530/1991, având cod fiscal R01114305 si dezvoltand relatii de colaborare cu Banca Comericiala Romana Sucursala Brasov.

Modul de alegere si atribuire a denumirii societatii. Sigla firmei

Firma noastra are ca principala activitate comercializarea pe piata a produselor farmaceutice si cosmetice.Firma a fost infiintata pentru a acorda tuturor persoanelor sansa de a folosii produse farmaceutice si cosmetice de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

Daca veniti lafarmacia nostru veti gasi o atmosfera placuta,iar farmacistele noastre va vor da sfaturi utile pentru a folosi produsele care va sunt potrivite in functie de asteptarile si nevoile pe care le aveti.

Sigla societatii este urmatoarea :

Obiectul de activitate al societatii

Obiectul de activitate a firmei este :

Rezolvarea nevoilor de natura medicala ale clientilor. Suntem aici pentru a va asista cu medicamentele de care aveti nevoie, dar si pentru a va fi alaturi cu sfaturi si sugestii la adresa sanatatii dumneavoastra. rezolvarea nevoilor de natura medicala ale clientilor.

Suntem aici pentru a va asista cu medicamentele de care aveti nevoie, dar si pentru a va fi alaturi cu sfaturi si sugestii la adresa sanatatii dumneavoastra.

Cod CAEN 4773.

Capitalul social

Conform Actului Constitutiv al societăţii (Anexa 1), capitalul social al acesteia este de 220.000 RON, divizat in 100 părţi sociale egale.

Capitalul social este constituit prin aportul celor 2 asociaţi, fiecare contribuind cu sume egale (50% și 50%).

Actul constitutiv al Societăţii DEPOZITUL DE COMPONENTE, Braşov

I. Elementele de identificare a asociaţiilor

Art. 1 – Prezentul contract se încheie între:

1) Istudor Alina– cetăţean român, sex F, născuta la data de 20.09.1991 în Municipiul Onesti, fica lui **** şi al ****, domiciliat în Onesti, str. ****, nr.47, identificat cu CI seria xc nr. ****** eliberat de Municipiul Onesti la data de 05.05. 2005, având cod numeric personal 291********** .

2) Busuioc Simona– cetăţean român, sex F, născuta la data de 19.08.1990 în Municipiul Brasov, fiul lui ******* şi al ******, domiciliat in Brasov, str. **********, nr. **, identificat cu CI seria ** nr. ****** eliberat de **** ******** la data de **.**.****, având cod numeric personal 290***********

II. Forma, denumirea şi sediul societăţii

Art. 2 – Părţile contractante convin ca societatea pe care o înfiinţează să fie o societate cu răspundere limitată, persoana juridică română constituită şi guvernată de legea română şi de actele sale constitutive.

Art. 3 – Asociaţii răspund de obligaţiile societăţii numai în limita aportului fiecăruia la capitalul social. Patrimoniul social nu poate fi grevat de datorii sau de alte obligaţii personale ale asociaţiilor

Art. 4 – Părţile contractante convin ca societatea pe care o înfiinţează să poarte denumirea de SC.”LAVANT”.SRL

Art. 5 – Societatea comercială „LAVANT” S.R.L. va avea sediul în Braşov, Bulevardul Garii nr.3. Societatea îşi va putea muta sediul prin decizia adunării generale şi cu respectarea formei şi publicităţii impuse de lege.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Infiintarea unei Firme - SC Lavant SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
1 406 cuvinte
Nr caractere:
8 662 caractere
Marime:
25.10KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Alte domenii
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Profesorului:
Lucian Guga
Sus!