Bodyguard - garda de corp

Extras din referat:

Cu totii avem nevoie de securitate si siguranta. Dar ce inseamna securitatea si mai ales cine este responsabil de ea: fiecare persoana in parte, furnizorii de servicii de securitate privata sau statul, prin fortele sale speciale?

Cu totii avem responsabilitati, dar e bine sa stim unde incepe si unde se termina rolul fiecaruia astfel incit la sfirsitul zilei, fiecare sa poata spuna ca a fost o zi normala, fara incidente.

Fiecare cetatean este responsabil de securitatea sa si prin faptele sale nu trebuie sa se expuna pe sine sau pe cei dragi la riscuri inutile.

Domeniul de aplicare a protectiei persoanelor si facilitatilor includ o gama larga de servicii, dintre care este - securitatea personala. Garzile de corp devin din ce in ce mai populare, deoarece nivelul de atentat la viata este in crestere.

Obiectivul principal a garzii de corp - constituie prevenirea amenintarilor la adresa persoanei protejate.

Garda de corp ,,Fantoma".

Sarcina principala - consta in amestecul cu oamenii din imprejurimea clientului. Aceasta garda de corp nu atrage interesul asupra indeletnicirii sale, astfel incit adevaratul scop al muncii sale stie doar un cerc mic de oameni.

Garda de corp ,,Demonstrativa".

Scopul serviciului - securitatea deschisa care la rindul sau reprezinta un avertisment pentru atacator si de multe ori acesta din urma isi poate schimba planurile sale.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Bodyguard - Garda de Corp.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
4/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
17 pagini
Marime:
739.37KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
bodyguard, garda
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Profesorului:
Toma Marin
Sus!