Specificul relațiilor de piață într-o întreprindere hotelieră

Extras din proiect:

Turismul reprezinta prin continutul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice si sociale.

In acest context, un rol important in viata economica si sociala a tarii il constituie agentul economic ca unitate de baza a economiei nationale. Aceasta lucrare si-a propus drept subiect analiza relatiilor de piata dintr-o unitate hoteliera si anume Hotel Elizeu.

Hotelul Elizeu 3* ofera cele mai moderne facilitati pentru a asigura turistilor un sejur cat mai agreabil. Hotelul dispune de restaurant, bar de zi si de noapte, terasa de vara, salon mic dejun, sala fitness si aerobic, centru de infrumusetare, birou de schimb valutar, "rent a car", spalatorie. In interiorul acestuia functioneaza propria agentie de turism ce sta la dispozitia clientilor hotelului cat si la dispozitia celor ce vor sa-i calce pragul.

Hotelul ELIZEU 3* este construit pe 5 etaje, parter si demisol. Cele 54 de camere cu cate 2 paturi sau pat matrimonial si apartamentul format din living si un dormitor sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon cu acces international, seif, mini bar, bai cu dus sau cada si acces la internet prin sistemul wireless, iar pentru turistii ce nu dispun de laptop, hotelul pune la dispozitie in holul hotelului un calculator cu acces nelimitat la internet.

Relatiile cu clientii - oaspetii

Relatiile cu furnizorii si cu bancile

Relatiile cu personalul

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Specificul relatiilor de piata intr-o intreprindere hoteliera.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Marime:
1.91MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
hotel, relatii
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!