Raport de practică la stațiune balneară

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Sanatoriul "Nufarul Alb" a fost fondat in anul 1984, inregistrat de catre Palata Inregistrari de Stat pe linga Ministerul Justitiei al Republicii Moldova la 29 aprilie 1993 cu numarul de inregistrare 13600630-5, iar la data de 30 mai 2003 a fost reorganizat in Societate cu Raspundere Limitata si anume, Sanatoriul "Nufarul Alb" SRL, c/f 1003603006663.

Sanatoriul dispune de un numar de 315 angajati. Virsta medie a personalului este in ju de 44 de ani.

Forma de propietate - comuna in devalmasie.

Principalele directii de activitate ale firmei sunt:

- Organizarea tratamentului si odihnei cetatenilor cu aplicarea cu precadere a mijloacelor curative naturale;

- Desfasurarea etapelor de profilaxie si tratament, ce contribuie la restabilirea functiilor deregulate in organismul adultilor si copiilor;

- Implementarea metodelor noi eficiente de tratare si a formelor de organizare a activitatii preluate de la institutiile curative cu renume;

- Organizarea alimentarii rationale si dietetice;

- Infaptuirea masurilor sportive si de tratare-intremare, care sa contribuie la restabilirea functiilor deregulate ale organismului;

- Asigurarea succesiunii in colaborarea cu institutiile de ocrotire a sanatatii si aplicarii in practica a noilor mtode eficiente de testare si tratarea pacientilor.

Prestarea serviciilor se realizeaza in cea mai mare parte pentru cetatenii din Moldova, la fel beneficiaza de serviciile balneologice si cetatenii Rusiei, Ukrainei, Republicii Belarusia, Italiei, Greciei, Turciei, Germaniei, etc.

Statiunea balneara "Nufarul Alb" se afla in or. Cahul, Republica Moldova si se refera la statiuni de tip republican. Raionul Cahul comparative cu alte raioane ale republicii este unul dintre cele mai bogate in privinta rezervelor de apa minerala variate, departe de a fi explorate complet.

In statiunea balneara "Nufarul Alb" se trateaza maladiile aparatului locomotor, sistemului nervos central si periferic, bolile cardiovasculare, ginecologice, dermatologice si gastrointestinale.

Sanatoriul "Nufarul Alb" este o statiune confortabila, contemporana, baza curative a careia este reprezentata de sectia de bai, bazin de inot, cabinete de hidropatie, masaj clasic si subacvatic, acupuntura, sectie de fizioterapie, kinetoterapia, sali de forta, inhalatorii,cabinet pentru microclimat artificial, buvet de apa minerala, sectie de parafina si ozochirita. Functioneza laboratorul clinic si biochimic, cabinetul de radiodiagnostic si diagnostica functionala in sectia de stomatologie sint create conditii pentru tratarea si protezarea dintilor. Bolnavii ce necesita alimentatie diatetica o primesc in ospataria cu 2 Sali, aici se efectuiaza si alimentatia rationala.

Blocul de cazare are o capacitate de 506 locuri, nemere cu toate comoditatile pentru 1 si 2 persoane, sunt numere de tip single, double, lux si apartamente. Pe teritoriul sanatoriului sunt amenajate diferite terenri sportive, club, biblioteca, pavilioane pentru jocuri de masa, magazine mixte (alimentar si uz casnic), farmacie si filiala unei banci.

Sanatoriul este inzestrat cu o legatura telefonica internationala, televiziune prin cablu, functioneaza citeva baruri.

Societatea este create cu scopul asigurarii folosirii eficiente, dezvoltarii si sporirii patrimoniului, precum si obtinerii venitului de la prestarea serviciilor balneologice, lucrari si activitati economice.

Pe parcursul anului in statiune se asaneaza cca 10000 de oameni. Pina in present in Sanatoriul " Nufarul Alb" s-au odihnit si tratat cetateni din 27 tari ale lumii.

CAPITOLUL I. DATE GENERALE DESPRE INTREPRINDERE.

Scurt istoric.

I- etapa- anii 1984-1986,- se caracterizeaza prin distribuirea centralizata a biletelor de tratament ( de catre Moscova), obligatiile

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport de practica la statiune balneara.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
2 850 cuvinte
Nr caractere:
18 807 caractere
Marime:
25.90KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
statiune, tratamente, turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!