Raport de practică a agenției de turism Volare-Tur

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1. Introducere 3
2. Statutul agentiei de turism S.R.L,,Volare-Tur" 4
3. Scopul si genul de activitate 5
4. Oferta turistica a agentiei 6
5. Consumatori si clienti 9
6. Personalul agentiei SRL,,Volare-Tur" 10
7. Concurenta 11
8. Drepturile agentiei de turism 12
9. Obligatiunile agentiei de turism 13
10.Dotarea agentiei SRL,,Volare-Tur" 13
11.Concluziile Raportului de practica 14

Extras din proiect:

Agentia de turism S.R.L,,Volare-Tur" a fost fondata in 2000 . De atunci firma a evaluat continu oferind un spectru larg de servicii turistice atit in tara cit si peste hotare.

Domeniul principal este turismul emitent. Agentia are parteneri in majoritatea tarilor europene si la moment ofera o gama larga de destinatii in intreaga lume insa destinatiile traditionale ramin a fi Romania, Ucraina, Bulgaria si Turcia. In afara de destinatiile traditionale in spectru de servicii oferite mai intra si rutele cu destinatii europene: Franta,Italia,Ungaria, Austria,Germania si Spania.

De asemenea , in dependenta de sezonul turistic si la cerere se organizeaza grupuri de turisti in Cipru, Polonia,Croatia, Rusia, si in alte tari europene. Una din destinatiele agentiei traditionale mereu a fost Egiptul si Tunisia. In ultimul timp datorita extinderii parteneriatului si relatiilor externe cu alte companii, firma a inceput sa ofere si alte destinatii exotice cum ar fi:Thailanda si ins.Maldive

In afara de odihna traditionala de familie, agentia de turism S.R.L,,Volare-Tur" mai ofera si programe special pentru tineret, elevi si studenti, ajuta tinerii la obtinerea burselor de studii peste hotare. De asemenea lucreaza si cu clienti corporationali si mereu se staruie sa satisfaca cerintele orientate ale acestora si mai ofera programe de excursii individuale si servicii V.I.P. peste hotare.

Pe linga activitatea de baza adica turismul emitent, agentia S.R.L.,, Volare-Tur" se ocupa si de turismul receptor, adica ofera locuri de cazare a turistilor straini in hotelul,,Jazz" si organizeaza diferite tururi si excursii prin Republica Moldova. Aceasta agentie mai organizeaza transferuri:transportari de la aeroport sau gara,ofera support turistilor ce au ca scop al calatoriei afaceriale ajutindu-i de a obtine informatiile necesare, propunerea unui internet profesional, incherierea unui mijloc de transport, mai ofera servicii turistice ca: asistenta in organizarea diversilor seminare sau intruniri in orice sala de conferinta din Republica Moldova. Un serviciu este: ofera support in optinerea vizei si elibereaza invitatii necesare pentru acesta. Incepind cu acest an agentia a reusit sa largeasca gama de servicii oferite in Moldova .Acum se ofera o gama completa de servicii turisticeinclusive si servicii V.I.P.. Tururile si excursiile prin Moldova sunt conduse de ghizi profesionali cu o bogata experienta. Incepind cu aceasta primavara excursiile prin tara sint organizate in program regulat. Tururile si excursiile cele mai populare organizate de agentie in Republica Moldova sint:

- Tururi vitivinicole;

- Excursiile in manastirile Moldovei;

- Excursiile cu tematica istorica;

- Escapade in natura cu vizitarea ariilor peisagistice pitoresti;

- Participarea in cadrul festivalului vinului;

- Etc.;

In urma efectuarii practicii de productie la intrprinderea de turism SRL,,Volare-Tur", eu am inteles ca acesti 3 ani de ,,lectii" intense in domeniul turismului nu a fost in zadar. Astfel am putut sa aplic in practica toate aceste cunostinte acumulate timp de acesti 3 ani. Zi de zi eu am incercat sa indeplinesc acele sarcini care trebuia sa le mentionez in jurnalul practicii de productie printre care:

- Cunoasterea de mai aproape a intreprinderii SRL,,Volare-Tur";

- Cunoastera personalului a agentiei;

- Analizarea cadrului legislativ a activitatii agentiei;

- Analizarea tipurilor de contracte turistice;

- Cunoastera obligatiilor si responsabilitatile partilor;

- Analiza servicilor oferite de agentie;

- Cunoasterea actelor pentru formarea unui pachet turistic;

- Cunoasterea gamei serviciilor interne si externe oferite de agentie;

- Analiza activitatii agentiei in sezonul

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport de practica a agentiei de turism Volare-Tur.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2009
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
21 pagini
Imagini extrase:
21 imagini
Nr cuvinte:
3 503 cuvinte
Nr caractere:
21 045 caractere
Marime:
33.09KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
turism, agentie, servicii, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!